Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Ciutadans vol ubicar el Museu Nacional Arqueològic de Tarragona a la Tabacalera

La candidata Lorena de la Fuente lamenta que “després de 4 anys, Ricomà no té una idea clara del que vol per la Tabacalera”

La candidata de Ciutadans a Tarragona, Lorena de la Fuente, en un debat sobre patrimoni organitzat per Catalunya Ràdio La candidata de Ciutadans a Tarragona, Lorena de la Fuente, en un debat sobre patrimoni organitzat per Catalunya Ràdio CS
Vida Municipal Redacció Infocamp
Dimecres, 24 Mai 2023 17:54

La candidata a l’alcaldia de Tarragona per Ciutadans, Lorena de la Fuente, ha explicat avui la seva proposta per la Tabacalera. De la Fuente diu que “si hem de fer alguna cosa, fem-la bé, volem el Museu Nacional Arqueològic de Tarragona (MNAT) i que utilitzi tots els espais”. Per l’alcaldable “el Museu guanyaria molts més metres per poder la gran part de les peces que en aquests moments es tenen emmagatzemades per falta d’espai”. A més, “els sostres alts d’aquest edifici industrial facilitarien l’exposició de peces de grans dimensions amb tota la seva esplendor”, ha dit.

Amb la proposta, CS Tarragona pretén unir dos espais museístics de titularitat estatal, el Museu Nacional Arqueològic de Tarragona i la Necròpolis Paleocristiana de Tarragona, “molt importants a nivell arqueològic i museístic, que potenciarien culturalment aquesta part de la ciutat i que la convertirien en un referent mundial en la divulgació del món romà”.

Segons Lorena de la Fuente, “aquest canvi d’ubicació permetrà a l’Ajuntament disposar de l’edifici on ara es troba el Museu Nacional Arqueològic, situat a la plaça del Rei, per destinar-lo a una finalitat cultural com la de possibilitar que el Museu municipal del Circ i Pretori romà es puguin ampliar annexant aquest recinte”.

Lamenta la “poca visió d’aquest govern”

Lorena de la Fuente ha lamentat que “després de quatre anys, Ricomà encara no té clar que vol per la Tabacalera, un exemple més de la decadència i poca visió d’aquest govern per la ciutat de Tarragona”.

L’alcaldable remarca que “no es tracta d’omplir el recinte amb moltes coses perquè acabarà sent un nyap. Tenim un alcalde que pensa a Tarragona com una petita vila i som una capital de província amb més de 100.000 habitants”.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: