Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

En Comú Podem el Vendrell vol potenciar la carretera de Valls

La formació morada també vol promoure noves iniciatives per donar suport a treballadors i emprenedors

Yolanda López, candidata d’En Comú Podem al Vendrell, aquesta setmana en roda de premsa Yolanda López, candidata d’En Comú Podem al Vendrell, aquesta setmana en roda de premsa CEDIDA
Vida Municipal Redacció Infocamp
Dimecres, 24 Mai 2023 19:49

La candidata d’En Comú Podem al Vendrell, Yolanda López, ha anunciat la seva intenció de millorar seguretat i serveis al barri de la carretera de Valls.Entre les propostes, destaca obrir un procés participatiu per decidir el futur ús de l’antiga cooperativa agrícola. En matèria de seguretat i civisme, López aposta per la potenciació de l'aplicació "Vendrell alerta", els agents cívics i les càmeres de videovigilància.

Per la seva banda, el número 3 de la candidatura, Juanka Fuentes, ha lamentat que "la carretera de Valls és un barri abandonat pel govern socialista, abandonat en seguretat i brutícia, 

Suport a treballadors i emprenedors

D'altra banda, En Comú Podem va presentar dissabte passat un plec de mesures per donar suport a treballadors i empreses amb diverses iniciatives. Coincidint amb una visita de la diputada al Congrés, Aina Vidal, la candidata Yolanda López va anunciar que vol impulsar "un hub tecnològic per a les empreses i emprenedors que apostin pel teletreball".

En l'àmbit del turisme, López aposta "per un model que tingui com a base els drets laborals de l'hostaleria i del turisme i amb l'impuls del segell de qualitat laboral". 

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: