Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

L'exregidor d'Ara Reus Jordi Cervera s'incorpora a Junts

Cervera vol treballar al servei de l'esport inclusiu

Teresa Pallarès i Jordi Cervera, al davant del Pavelló Olímpic Municipal de Reus Teresa Pallarès i Jordi Cervera, al davant del Pavelló Olímpic Municipal de Reus JUNTS
Vida Municipal Redacció Infocamp
Dimecres, 24 Mai 2023 17:43

La candidata de Junts per Reus, Teresa Pallarès, ha anunciat la incorporació de Jordi Cervera, que va ser fundador, excap de llista i exregidor d’Ara Reus, per a treballar al servei de l’esport inclusiu. “És un referent en aquest àmbit i farà una gran feina”, ha assenyalat Pallarès aquest matí durant una roda de premsa conjunta davant del Pavelló Olímpic.

En aquest sentit, Cervera vol crear el Consell Municipal de l’Esport Inclusiu i tindrà com a primera tasca l’organització dels Special Olympics Meeting Reus 2024. La cap de llista ha remarcat “la voluntat que, com a alcaldessa, l’esport inclusiu tingui més protagonisme durant el pròxim mandat i que els reusencs i reusenques amb diversitat funcional puguin gaudir de la pràctica de l’esport”.

Cervera ha detallat que “el Consell Municipal de l’Esport Inclusiu ha de potenciar tots els àmbits, especialment des de l’escola i les entitats organitzades, amb una partida pressupostària pròpia per fer d’aquest projecte una marca visible, digne i un tret diferencial de ciutat”.

Un projecte de ciutat transversal

Cervera ha expressat el seu compromís amb la candidatura de Pallarès, que amb aquesta incorporació amplia encara més la transversalitat de Junts per Reus. “La nostra llista reuneix persones procedents de Convergència, d’Esquerra, d’Unió, del PSC, del PDeCAT i ara també d’Ara Reus”, ha ressaltat l’alcaldable.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: