Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Sandra Guaita planeja una xarxa de nous aparcaments per tota la ciutat

La candidata del PSC de Reus diu que cal donar una resposta a la ciutadania per quan entri en vigor la "Zona de baixes emissions" al centre urbà

La candidata del PSC de Reus, Sandra Guaita, amb membres de candidatura, al davant de l'aparcament dissuasiu de l'avinguda Marià Fortuny La candidata del PSC de Reus, Sandra Guaita, amb membres de candidatura, al davant de l'aparcament dissuasiu de l'avinguda Marià Fortuny JOSEP CARTANYÀ
Vida Municipal Redacció Infocamp
Dijous, 25 Mai 2023 11:15

La cap de llista del PSC de Reus, Sandra Guaita, ha presentat avui la proposta de crear una nova xarxa urbana d'aparcaments dissuasius distribuïts per tota la ciutat. En total, seran nou aparcaments urbans de tres tipus: amb geocel·les, en alçada i de nova construcció.

La candidat socialista ha recordat que, davant l'entrada en vigor de la "Zona de baixes emissions", al centre urbà s'hi practicarà una mobilitat més sostenible. Això obliga "a donar resposta a la ciutadania", tant als veïns i veïnes dels barris com dotar d'aparcaments als afores de la ciutat per permetre una mobilitat més sostenible al centre.

Sandra Guaita ha detallat que la xarxa tindrà aparcaments de places amb geocel·les -més sostenibles-; en alçada, que són de construcció ràpida i desmuntatge fàcil; i de nova construcció en espais buids. La candidata ha explicat que, en alguns casos, es requereix la negociació amb propietaris de terrenys privats o la cessió de terrenys, com el cas d'Adif, a l'aparcament projectat a la Renfe.

En total, els nous aparcaments urbans estaran distribuïts a les zones següents: Renfe, Jardins de Reus, Muralla, Roseta Mauri (Pastoreta), Juroca, plaça de les Baldufes, Tanatori i Ramón J. Sender.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: