Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Jordi Sendra vol un "cara a cara" amb Rubén Viñuales

El candidat de Junts creu que “això va de Viñuales o Sendra” i emplaça el socialista a “contrastar els models de ciutat i país”

El candidat de Junts, Jordi Sendra, amb membres de la llista, aquest dijous, a la carpa de la Rambla Nova de Tarragona El candidat de Junts, Jordi Sendra, amb membres de la llista, aquest dijous, a la carpa de la Rambla Nova de Tarragona ABEL CASANOVAS
Vida Municipal Abel Casanovas
Dijous, 25 Mai 2023 16:51

A dos dies del tancament de la campanya, Jordi Sendra ha emplaçat al socialista Rubén Viñuales a un cara a cara “per contrastar el model de ciutat i de país de cadascú”. Sendra, fent un símil amb el món casteller de l’alça que ha experimentat el seu partit ha dit que “no em conformo a fer d’acotxador, vull fer d’anxaneta”. L’alcaldable opina que ERC i el seu partit obtindrien un resultat molt igualat, per això afirma que “això va de Viñuales o Sendra”.

Qüestionat per a quan es produiria aquest cara a cara, degut al poc temps que queda de campanya, Sendra ha afirmat que “la campanya acaba demà a les 24 h, hi ha temps, espero resposta”.

Trencament definitiu amb la CUP

Jordi Sendra s’ha mostrat contrari a fer pactes amb la CUP si fos necessari “no volem tripartit, els nostres models es troben als antípodes, em descarto de models antieconòmics i antiturístics”.

El Centre Turístic Familiar, a la Ciutat Residencial

Jordi Sendra també ha destacat que “a la Ciutat Residencial posarem el Centre de Turisme Familiar, no podem desaprofitar més milions d’euros, a més és el que volen els veïns. I punt”, ha tancat l’alcaldable amb la mateixa contundència que ha mantingut durant l’atenció als mitjans.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: