Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Viñuales: “La millora de la seguretat ciutadana serà una prioritat pel PSC”

El PSC de Tarragona aposta pel retorn de la policia de proximitat i la creació d’una unitat d’intervenció ràpida

El candidat del PSC a l’alcaldia de Tarragona, Rubén Viñuales, en una imatge recent El candidat del PSC a l’alcaldia de Tarragona, Rubén Viñuales, en una imatge recent PSC
Vida Municipal Redacció Infocamp
Dijous, 25 Mai 2023 17:02

El candidat del PSC a l’alcaldia de Tarragona, Rubén Viñuales, ha assegurat que la millora de la seguretat ciutadana serà una prioritat pel PSC: “Un dels elements més importants de qualsevol societat democràtica és la seguretat ciutadana. Per això, des del PSC tenim com a prioritat millorar la seguretat ciutadana a Tarragona”.

L’alcaldable socialista aposta pel retorn de la policia de proximitat i la creació d’una unitat d’intervenció per generar una millora de la sensació de seguretat dels tarragonins i tarragonines.

Viñuales creu que cal un canvi de model, utilitzant les noves tecnologies, com per exemple el sistema ‘M7 citizen’: “Hem de saber aprofitar les noves tecnologies per millorar la seguretat del dia a dia. Com per exemple, amb la utilització del M7 citizen, una aplicació pel mòbil, que fa que les càmeres de videovigilància es girin cap a l’usuari i la Guàrdia Urbana rep un avís perquè estigui atenta”.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: