Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Sandra Guaita proposa la creació de l'Oficina de Benestar Animal de Reus

La candidata del PSC vol promoure l'accés dels animals domèstics als edificis municipals i als autobusos urbans

La cap de llista del PSC de Reus, Sandra Guaita, ha presentat les seves propostes animalistes a través d'un vídeo a les xarxes socials La cap de llista del PSC de Reus, Sandra Guaita, ha presentat les seves propostes animalistes a través d'un vídeo a les xarxes socials FRAME VÍDEO Sandra Guaita
Vida Municipal Redacció Infocamp
Divendres, 26 Mai 2023 08:07

La cap de llista del PSC de Reus, Sandra Guaita, ha presentat les seves propostes animalistes a través d'un vídeo a les xarxes socials. La candidata socialista ha manifestat que “com a alcaldessa treballaré per garantir els drets dels animals, però també els deures que tenim les persones que convivim amb ells”.

Sandra Guaita ha anunciat un paquet de més de 20 propostes. Entre aquestes, destaca la creació de l'Oficina de Benestar Animal de Reus. La candidata del PSC també vol promoure l'accés dels animals domèstics tant als edificis municipals com al transport públic urbà. A més, Guaita ha dit que cal habilitar més espais d'esbarjo i higiene per a les mascotes.

Una de les propostes que ha de garantir els drets dels animals és “facilitar interposar denúncies per maltractament d'animals”.

Pel que fa als gats, Guaita aposa per impulsar el programa CER per a les colònies felines.

Sandra Guaita s'ha mostrat convençuda que “entre tots aconseguirem que Reus sigui una ciutat més humana, amable i accessible per als animals".

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: