Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Daniel Rubio vol que a l'Aeroport de Reus hi hagi 'activitats els 365 dies de l'any'

El cap de llista d'Ara Reus aposta per la licitació d'un contracte de promoció turística de prop de 6 milions

El cap de llista d'Ara Reus, Daniel Rubio, ha presentat aquest divendres les seves últimes propostes en campanya El cap de llista d'Ara Reus, Daniel Rubio, ha presentat aquest divendres les seves últimes propostes en campanya ARA REUS
Vida Municipal Marc Busquets-Reus Digital
Divendres, 26 Mai 2023 16:26

El cap de llista d'Ara Reus, Daniel Rubio, ha presentat aquest divendres les seves últimes propostes en campanya. Les ha adreçades al turisme, tot plantejant la licitació d'un contracte per tal d'atraure touroperadors a l'Aeroport de Reus amb la voluntat que per l'equipament hi passessin viatgers "els 365 dies de l'any".

Segons la previsió del municipalista, la inversió hauria de ser d'uns 6 milions (4 dels quals els hauria de cobrir la Diputació de Tarragona). En aquest sentit, ha manifestat que la iniciativa hauria de vehicular-se i d'impulsar-se des de la Taula estratègica de l'Aeroport de Reus, en què hi ha diversos actors i administracions. Es tracta aquest projecte que segueix l'exemple d'altres de similars, duts a terme en ciutats i bases àeries com Gijón.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: