Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Eufòria al PSC de Reus després de guanyar les eleccions municipals: "la ciutadania vol un canvi"

Cares llargues a les seus d'ERC i de Junts que empaten a cinc regidors

Imatge de la candidata del PSC de Reus, Sandra Guaita, després de guanyar les eleccions a la ciutat Imatge de la candidata del PSC de Reus, Sandra Guaita, després de guanyar les eleccions a la ciutat ARNAU MARTÍNEZ / ACN
Vida Municipal ACN
Dilluns, 29 Mai 2023 00:41

Eufòria a la seu del PSC de Reus després de guanyar les eleccions a la capital del Baix Camp aconseguint vuit regidors. La candidata socialista, Sandra Guaita, ha assegurat que demà mateix començaran "a construir la ciutat que volem" perquè "la ciutadania de Reus vol un canvi". L'alcaldable ja ha dit que s'asseuran a parlar amb aquells que vulguin "sumar-se al projecte de transformació".

Les cares llargues de la nit electoral s'han vist a les seus d'ERC i de Junts que han perdut regidors aconseguint-ne cinc cadascuna. L'alcaldable republicana, Noemí Llauradó, ha insistit que els ha "castigat l'abstenció".

També ha obtingut cinc regidors la candidata de Junts, Teresa Pallarès, que ha indicat que caldrà "entrar en una política de pactes".

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: