Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

L'Eina (ERC) guanya les eleccions a Altafulla, però empata en nombre de regidors amb Alternativa que en suma un

Montse Castellarnau podria revalidar el pacte amb Junts

Jordi Molinera (EINA), el dia que va deixar de ser alcalde d'Altafulla, després de prosperar la moció de censura d'Alternativa Jordi Molinera (EINA), el dia que va deixar de ser alcalde d'Altafulla, després de prosperar la moció de censura d'Alternativa MAR ROVIRA-ELOI TOST / ACN
Vida Municipal Redacció Infocamp
Dilluns, 29 Mai 2023 18:20

L'Eina – ERC, amb Jordi Molinera al capdavant, ha tornat a guanyar les eleccions a Altafulla amb un suport de 848 vots, aconseguint els mateixos regidors que té actualment, 5. També han obtingut 5 representants Alternativa Altafulla (818 vots), que sumen un regidor més.

Les dues formacions ja han avisat que volen liderar el govern municipal, i l'entesa entre ells sembla gairebé impossible després de la moció de censura d'Alternativa per fer fora a l'Eina a mig mandat.

Caldrà veure si Junts, que ha aconseguit dos regidors, torna a donar suport a Alternativa i revaliden el pacte de govern amb Montse Castellarnau al capdavant. Igual que Junts, s'ha mantingut el PSC amb un edil. Qui queda fora del consistori és Ara Pacte Local.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: