Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La CUP de Tarragona no es creu que l’ajornament dels Jocs hagi costat un milió d'euros

El Grup Municipal de la CUP demana que els números de la Fundació Tarragona 2017 siguin públics

Imatge d'arxiu de la retirada de l'estand de marxandatge de Tarragona 2017. Imatge d'arxiu de la retirada de l'estand de marxandatge de Tarragona 2017. EL PUNT AVUI.
Vida Municipal Redacció Infocamp
Divendres, 30 Desembre 2016 16:42

La CUP de Tarragona ha reclamat "transparència" a l'hora d'informar del sobrecost que suposa l'ajornament dels Jocs Mediterranis del 2017 al 2018. Segons la formació anticapistalista, és un tema que "fins al dia d’avui ha estat ple de mentides, mitges veritats i sorpreses estranyes de primera i última hora". Des de la CUP no es creuen les dades facilitades ahir per l'alcalde, Josep Fèlix Ballesteros (PSC), que calculava en aproximadament en un milió el cost d'aquest ajornament i consideren que "ens costarà molts més diners". Pels cupaires, "per nosaltres, un milió d’euros perduts continua sent massa en un esdeveniment que no respon a cap de les moltes necessitats que té la ciutat". Segons la CUP, per conèixer les dades exactes "caldria que tots els comptes de la Fundació Tarragona 2017 fossin públics i transparents i això ara no és així".

El grup de l'oposició denuncia que "es juga amb els diners de totes i tots" i que les dades "no les podem conèixer perquè l’opacitat continua essent la norma d’aquesta organització". La CUP recorda que "aquesta opacitat no és nova, és la mateixa que va fer que avui sigui impossible conèixer els comptes de l’anterior fundació relacionada amb els Jocs, la de la Candidatura Tarragona 2017, i que no puguem afirmar taxativament que van ser uns comptes nets davant tots els rumors que omplen la ciutat en el sentit que allà molts hi van sucar". 

És per això que des de al CUP de Tarragona demanen que els comptes de la Fundació Tarragona 2017 siguin públics i qualsevol ciutadà o ciutadana de Tarragona hi tingui accés. 

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: