Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La Notre Dame, la catedral francesa que mira a les estrelles

L’arquitectura és la protagonista del cafè científic que tindrà lloc, aquest dimarts 9 d'abril, a càrrec d’Albert Samper, professor d’Arquitectura de la URV

Imatge d'arxiu d'una cafè científic a La Cantonada de Tarragona Imatge d'arxiu d'una cafè científic a La Cantonada de Tarragona URV
Ciència Redacció Infocamp
Dilluns, 09 abril 2018 10:07

Una nova edició del cicle de tertúlies científiques ‘Ciència a La Cantonada’ arriba aquest dimarts 9 d’abril, a les 20:00 hores, al cafè La Cantonada de Tarragona. L’objectiu d’aquest cicle és apropar la ciència a la societat a través dels cafès científics.

El cafè científic, ‘Chartres: La catedral que mira a les estrelles’, va a càrrec d’Albert Samper, professor d’Arquitectura de la URV i es centrarà en la Catedral Notre Dame de Chartres (França). Aquest temple, a part de ser una de les construccions gòtiques més rellevants de la història de la humanitat, amaga una sèrie de símbols a les pedres que el formen. L’edifici compte amb cinc punts, concrets i rellevants, alineats amb cinc estrelles que es troben relacionades amb la deessa egípcia Isis. La tertúlia científica ens permetrà conèixer més curiositats astronòmiques del temple i ens mostrarà que la relació entre la catedral i les estrelles va més enllà de la pròpia arquitectura.

L’acte, d’accés lliure i durada aproximada d’una hora, l’organitza ComCiència, Unitat de Comunicació de la Ciència de la Catalunya Suda amb la col·laboració del Cafè La Cantonada.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: