Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El Tastet de Ciència fa parada a La Fira Centre Comercial de Reus

L'objectiu d'aquesta activitat, que tindrà lloc el dissabte 14 d'abril, és crear un espai de divulgació on els assistents puguin experimentar en ciència

Imatge d'un taller de programació de robots de l'ETSE, al Tastet de Ciència de Reus del 2017 Imatge d'un taller de programació de robots de l'ETSE, al Tastet de Ciència de Reus del 2017 URV
Ciència Redacció Infocamp
Divendres, 13 abril 2018 13:14

La Fira Centre Comercial de Reus col·labora per tercer any al Tastet de Ciència que organitza el Centre de Recursos Pedagògics del Baix Camp. El propòsit d’aquestaactivitat és esdevenir un espai de divulgació on els assistents puguin gaudir d’experiments de base científica, matemàtica i tecnològica i, donar resposta a la seva curiositat pel camp de la ciència. 

El ‘Tastet’ es farà a la plaça de l'Univers i a la segona planta del centre comercial, de 16.00 a 20.00 hores. La jornada comptarà amb la col·laboració de divulgadors científics i l’assistència d’alumnes i professors de diferents centres educatius de la demarcació de Tarragona. Com a novetat d’aquesta edició, els alumnes de Batxillerat podran presentar els seus treballs de recerca d’àmbit científic i tecnològic.

Durant la setmana prèvia i posterior a l’esdeveniment, s’organitzen una sèrie d’activitats i tallers adreçats a l’alumnat i professorat d’educació obligatòria.

 

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: