Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Sis reconeguts doctors participen en una conferència a Roda de Barà

La conferència, moderada per Luis del Olmo, va estar dedicada a la medicina general i va comptar amb la participació d'especialistes 

Conferència sobre medicina general moderada per Luis del Olmo, -a la dreta de la imatge-. Al seu costat, l'alcalde de Roda de Berà, Pere Virgili Conferència sobre medicina general moderada per Luis del Olmo, -a la dreta de la imatge-. Al seu costat, l'alcalde de Roda de Berà, Pere Virgili CEDIDA
Ciència Redacció Infocamp
Dijous, 09 Agost 2018 11:06

La Llar de Jubilats i pensionistes va acollir la conferència ‘Concert d’amics’, dedicada a la medicina general, la qual va comptar amb la participació de reconeguts professionals del món de la medicina especialitzada, tots ells amb un vincle especial amb Roda de Berà.

Hi van participar sis “estrelles del món de la medicina”, com els ha descrit Luis del Olmo, encarregat de moderar els torns de participació: la Dra. Montserrat Riviero, especialista en Farmàcia Industrial i Galènica, directora científica del laboratori Ordesa; el Dr. Joan Grau, qui va ser gerent de l’Hospital Clínic de Barcelona durant més de vint anys; el Dr. Luis Jiménez, especialista en Dermatologia; el Dr. Antonio Buñuel, especialista en Traumatologia i Cirurgia Ortopèdica; la Dra. Cristina Vehí, especialista en Cardiologia de l’Hospital Clínic i del centre mèdic Teknon de Barcelona; i el Dr. Antonio Belmonte, especialista en medicina familiar i comunitària, metge de capçalera al consultori de Roda de Berà.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: