Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

L’Hospitalet de l’Infant organitza dos tallers infantils per la Setmana de la Ciència

Les activitats, adreçades a nenes de 6 a 12 anys, es realitzaran el 17 de novembre al Centre Cultural Infant Pere i la Casa de la Cultura Blanca d’Anjou

El taller per crear un slime es farà dissabte 17 de novembre per a nens i nenes de 6 a 9 anys El taller per crear un slime es farà dissabte 17 de novembre per a nens i nenes de 6 a 9 anys CEDIDA
Ciència Redacció Infocamp
Dimecres, 14 Novembre 2018 10:48

Amb motiu de la Setmana de la Ciència 2018, que se celebrarà a Catalunya del 9 al 18 de novembre, el Campus Extens de la URV de Vandellòs i l’Hospitalet i l’AMPA Llastres de l’Escola Mestral han organitzat dos tallers de divulgació científica a l’Hospitalet de l’Infant, per al dissabte 17 de novembre.

Un dels tallers està adreçat a les famílies i recomanat per a nens i nenes de 6 a 9 anys. L'activitat anirà a càrrec de Laureano Jiménez, enginyer químic a la Universitat Rovira i Virgili de Tarragona (URV) i divulgador científic, que ensenyarà als assistents a fer el seu propi slime, la joguina de moda consistent en una massa viscosa. A causa de l’interès que ha despertat aquesta activitat, s'han programat dues sessions: una a les 10.30 h, i una altra a les 12 h, a la Sala Bonet Castellana del Centre Cultural Infant Pere.

L’altre està pensat per a infants de 9 a 12 anys (aquesta és l’edat recomanada i en aquest cas no és obligatori que els nens i nenes vagin acompanyats de familiars) i duu per títol ‘Buscant el nostre ADN. Descobreix el científic que portes dins’. D’aquesta activitat se n’ocuparà Manuel García, biotecnòleg al Centre Tecnològic de la Química (CTQ) i a la URV, a les 10.30 h, a la Sala Ferrer Malet de la Casa de Cultura Blanca d’Anjou.

Com que les places dels tallers són limitades (40 assistents de màxim a cadascun), les persones interessades a participar s’hi han d’inscriure via correu electrònic a través de l’adreça Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. o Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

 

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: