Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La URV organitza el cicle de divulgació científica ‘La ciència del vi’

Aquest constarà de nou sessions on participaran investigadors de la URV / Les xerrades aniran acompanyades del tast de dos vins de la DO Tarragona

Cicle sobre 'La ciència del vi' a càrrec de la URV Cicle sobre 'La ciència del vi' a càrrec de la URV URV
Ciència Redacció Infocamp
Dimarts, 05 Febrer 2019 10:05

La URV portarà durant les pròximes setmanes el cicle ‘La Ciència del Vi’, una nova proposta de divulgació científica que comença el pròxim dimecres 13 de febrer a l’Espai Turisme de Tarragona, i que durant nou sessions donarà a conèixer el vi des de diferents àmbits de la recerca de la mà d’investigadors i docents de la universitat. A cada sessió es farà el tast de dos vins de la DO Tarragona, que col•labora amb el cicle.

El cicle vol apropar el coneixement científic a la societat d’una manera divulgativa i propera, i fer-ho a través del vi com a element transversal i des de diferents perspectives. En el cicle també s’han involucrat els estudiants d’Enologia, que faran els comentaris dels vins que es tastaran.

Aquesta iniciativa està organitzada per la Unitat de Comunicació de la Ciència en col•laboració amb la Facultat d’Enologia de la URV, la DO Tarragona i el suport del Patronat de Turisme de l’Ajuntament de Tarragona.

El calendari de sessions està distribuït de la següent manera:

‘El vi a l’antiguitat. De regal diplomàtic a producte social’, a càrrec de Jordi Diloli (13 de febrer); ‘El vi i la salut: mites i realitats’, a càrrec d’Anna Borrull (13 de març); ‘Les catedrals del vi’, a càrrec d’Agustí Costa i d’Antoni Gavaldà (10 d’abril); ‘Vins i maridatges’, a càrrec de Montserrat Nadal (8 de maig); ‘L’enocomunicació. Seduir, vendre i fidelitzar’, a càrrec de Ruth Troyano (12 de juny); ‘De la vinya al celler’, a càrrec d’Assumpta Mateos (3 de juliol).

A l’agost i al setembre es realitzarà una pausa en el cicle, el qual es reprendrà el 9 d’octubre amb ‘El màrqueting del vi’, a càrrec de Jaume Gené. Es continuarà amb ‘El vi, un plaer per als sentits’, a càrrec de Toni Sànchez (13 de novembre); i finalitzarà l’11 de desembre amb ‘Què hem heretat de grecs i romans?’, a càrrec de Joaquín Ruiz de Arbulo.

Les sessions es faran al llarg de l’any, el segon dimecres de cada mes, a les 19:00h –a excepció dels mesos d’agost i setembre-. Les xerrades són gratuïtes però cal inscriure’s al correu electrònic Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la., ja que l’aforament és limitat.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: