Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

L'arqueòleg Eudald Carbonell presenta 'El Futur de la Humanitat', a Tarragona

La presentació del nou llibre serà aquest dimarts 13 de desembre, a les 19 h, a l'Abacus, amb la periodista evolutiva Cinta S. Bellmunt

L'arqueòleg Eudald Carbonell L'arqueòleg Eudald Carbonell CEDIDA
Ciència Redacció Infocamp
Dilluns, 12 Desembre 2022 20:07

El reconegut arqueòleg Eudald Carbonell conversarà, demà dimarts 13 de desembre, a les 19 h, a l'Abacus de Tarragona, amb la periodista evolutiva Cinta S. Bellmunt, sobre 'El Futur de la Humanitat'.

Els dos experts debatran sobre el futur de la humanitat en clau de sostenibilitat, i reflexionaran sobre els reptes de futur que ens esperen si no es promou un canvi col·lectiu que ens permeti preservar el nostre entorn. El llibre, escrit al voltant de deu propostes de canvi imprescindible, serà el fil conductor de la trobada.

Els dos protagonistes de la conversa col·laboren des de fa temps i, fins i tot, han escrit llibres a quatre mans, entre els quals destaca 'El Catalanisme Evolutiu', també publicat amb Ara Llibres.

L'acte, que comptarà amb aforament limitat, serà una experiència irrepetible, plena de complicitat i d’un coneixement compartit, a mans de dos experts en evolucionisme i comunicació científica.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: