Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

×

Avís

JUser: :_load: No es pot carregar a l`usuari amb id: 638

El Bar Miami de Reus inaugura la sala Mallafrè

L’establiment del raval de Sant Pere homenatja un dels clients destacats

L'acte va comptar amb la presència de l'alcalde de Reus, Carles Pellicer L'acte va comptar amb la presència de l'alcalde de Reus, Carles Pellicer CEDIDA
Comerç
Diumenge, 14 Gener 2018 13:21

Coincidint amb altres exemples en què restaurants i cafès han immortalitzat l'estada al seu local de destacats clients, el Bar Miami de Reus, ha inaugurat aquest divendres la sala Mallafrè, dedicada a un dels clients i amics més habituals de l'establiment, Jordi Mallafrè.

Els promotors de la iniciativa, una colla d'amics d'en Mallafré, formada per altres clients freqüents del Miami, i el seu propietari, Joan Díaz 'El Manyo' han volgut reconèixer d'aquesta manera la notable presència de Jordi Mallafré en aquest espai del bar, on l'artista reusenc li dedica força temps a la lectura i l'estudi.

En l'acte, que ha comptat també amb la presència de l'alcalde de Reus, Carles Pellicer, s'ha descobert una placa elaborada per Rafel Teixell amb el nom de sala Mallafrè. Després dels parlaments i del descobriment de la placa hi ha hagut un refrigeri, gentilesa del Bar Miami, Pere Ferré i Patateria Laurie.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: