Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Els comerços de Valls presenten 'aparadors de pel·lícula' per Carnaval

Un total de 33 aparadors es disfressen durant la setmana de Carnaval / El tema escollit aquest any és Hollywood

Imatge d'arxiu del guanyador del Concurs d'aparadors dels comerços de Valls celebrat el mes d'octubre Imatge d'arxiu del guanyador del Concurs d'aparadors dels comerços de Valls celebrat el mes d'octubre COMERÇ DE VALLS
Comerç Redacció Infocamp
Dilluns, 05 Febrer 2018 17:42

Arriba la tercera edició del Carnaval a Comerç de Valls. Del 5 al 10 de febrer, fins a 33 aparadors es disfressen aquesta setmana donant vida a una pel·lícula de Hollywood, que és el tema escollit aquest any.

Les botigues hi han posat força imaginació i moltes han disfressat els aparadors utilitzant tota mena de materials i han apostat per l’ús de materials reciclables. Les entrades dels establiments participants s’han decorat amb atrezzo fets pels propis associats també amb materials reciclables.

Sorteig de 10 vals de compra

Durant la setmana de Carnaval es pot participar en el joc que ha preparat l'associació de comerciants i que consisteix en endevinar el títol de la pel·lícula que s’ha disfressat cada aparador. A les botigues participants s’hi poden trobar les butlletes i per participar-hi, només cal entrar en una i demanar-la. L’operativa del joc és senzilla: apuntar el títol de cada pel·lícula al costat del nom de l’establiment participant relacionat en la butlleta.

Quan es tingui la butlleta omplenada s’ha de dipositar a una de les urnes que es troben a l’oficina de Comerç de Valls, o a la Biblioteca Carles Cardó o a l’oficina de Turisme. Hi ha temps fins dilluns 12 de febrer. Entre totes les butlletes rebudes, sortejarem 10 vals de compra de 20 € cada un. (Bases del sorteig al Facebook: www.facebook.com/ComercdeValls). El sorteig es realitzarà el 14 de febrer i l’entrega de premis serà el 15 de febrer, a les 20:30 hores, a l’oficina de Comerç de Valls, situada a la plaça dels Alls, núm. 7.

El millor aparador

Els comerciants han estat forces hores treballant per disfressar els aparadors i des de l'associació Comerç de Valls volen agrair aquesta dedicació premiant el millor aparador amb un premi de 100 € en metàl·lic amb l’ajuda del vot de tota la ciutadania. Per això, en la mateixa butlleta, hi ha un espai reservat per votar l’aparador que més hagi agradat. L’aparador amb més vots, serà el guanyador.

Animació pels carrers comercials

D'altra banda, el proper dissabte 10 de febrer, de les 10:00 a les 13:00 hores, hi haurà animació pels carrers comercials de Valls amb la Xaranga Bandsonats i el seu “lifestyle, gresca i música”, ambientant el matí de Carnaval.

Comerç de Valls anima a la ciutadania "a que passegi pels eixos comercials de la ciutat, descobreixin els aparadors disfressats, endevinin el títol de la pel·lícula, s’animin a jugar i a votar el millor aparador!"

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: