Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Neix la Taula de Comerç del Baix Gaià

Es tracta d'una eina transversal que agrupa organitzacions públiques i privades amb l'objectiu d’analitzar la situació del comerç dels municipis del Baix Gaià i dinamitzar-lo

Presentació de la Taula de Comerç del Baix Gaià, aquest dimarts, a l'Ajuntament d'Altafulla Presentació de la Taula de Comerç del Baix Gaià, aquest dimarts, a l'Ajuntament d'Altafulla CEDIDA
Comerç Redacció Infocamp
Dimarts, 10 abril 2018 16:39

L’alcalde accidental d’Altafulla, Pere Gomés; el regidor de Comerç, Jaume Sànchez; el president de PIMEComerç Tarragona, Florenci Nieto, i el president de l’Associació Turística d’Empresaris i Comerciants d’Altafulla (ATECA) han presentat aquest matí, a la sala de Plens de l’Ajuntament d’Altafulla, la Taula de Comerç del Baix Gaià, impulsada des d’aquestes tres organitzacions.

Es tracta d’una eina transversal que pretén aglutinar administracions públiques i organitzacions privades amb l’objectiu d’analitzar la situació del comerç dels municipis del Baix Gaià amb la participació de tots aquests agents que actuïn per millorar-la i avaluar els possibles projectes conjunts per incentivar el comerç i al mateix temps, promocionar el turisme, l’economia i el desenvolupament local.

Aquest anàlisi ha de determinar els aspectes en què s’ha de treballar de manera transversal, integral i conjunta per tal de desenvolupar el projecte Comerç del Baix Gaià, on les associacions i organitzacions públiques i privades i PIMEComerç coordinaran i en donaran vida.

I Taula de Comerç del Baix Gaià

Per fer tot això, i amb la taula prèvia que s’ha organitzat avui amb tots els representants dels ajuntaments del Baix Gaià, està previst pel divendres 20 d’abril, el desenvolupament de la I Taula de Comerç del Baix Gaià que se celebrarà a l’Ajuntament d’Altafulla, de 9:30 a 13:30h.

En aquesta primera edició del 20 d’abril, s’hi ha convocat a tots els ajuntaments i associacions de comerciants i empresaris del Baix Gaià, el Consorci de Comerç, Artesania i Moda, la Diputació de Tarragona, el Consell Comarcal i altres convidats com la Cambra de Comerç i el Departament de Turisme de la Generalitat.

PIMEComerç, patronal del sector del Comerç de Catalunya, que associa a 45.000 comerços d’arreu del territori català, donarà suport i assessorament per al desenvolupament d’aquest projecte amb la finalitat de desenvolupar l’economia i el comerç territorial.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: