Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Neix la marca 'Comerç del Baix Gaià'

La I Taula de Comerç del Baix Gaià celebrada divendres a Altafulla acorda accions conjuntes de promoció comercial i empresarial

Foto de família dels representants dels municipis i entitats que integren 'Comerç del Baix Gaià' Foto de família dels representants dels municipis i entitats que integren 'Comerç del Baix Gaià' AJUNTAMENT D'ALTAFULLA
Comerç Redacció Infocamp
Dissabte, 21 abril 2018 14:31

Altafulla ha estat ciutat amfitriona de la I Taula del Comerç del Baix Gaià, que s'ha fet aquest divendres a l'Hotel Gran Claustre amb l'objectiu d'analitzar la situació del sector en els diversos municipis i dinamitzar accions conjuntes per promocionar el turisme, l'economia i el desenvolupament local de la subcomarca.

La jornada, organitzada per PIMEComerç Tarragona, l’Associació d’Empresaris i Comerciants d’Altafulla (ATECA) i la Regidoria de Comerç de l’Ajuntament ha reunit, a més, als onze ajuntaments del Baix Gaià (el Catllar, Renau, Vespella de Gaià, Salomó, La Nou de Gaià, La Riera de Gaià, La Pobla de Montornès, Altafulla, Torredembarra, Creixell i Roda de Berà); les associacions de comerciants i empresaris d'aquests municipis, i el Consorci del Comerç, Artesania i Moda; la Diputació de Tarragona; el Consell Comarcal del Tarragonès; la Cambra de Comerç de Tarragona i el Departament de Turisme de la Generalitat de Catalunya.

En declaracions a Altafulla Ràdio, l'alcalde d’Altafulla, Fèlix Alonso, ha destacat aquesta unió entre els diferents agents implicats "per reforçar i fer un comerç més competitiu". Per la seva banda, el president de PIMEC Comerç Tarragona, Florenci Nieto, ha animat a establir sinergies "per la dinamització del comerç i la promoció d’aquest territori i perquè el Consorci de Turisme del Baix Gaià sigui una realitat".

La taula rodona 'El comerç de la comarca, debilitats i amenaces', moderada per Florenci Nieto, l’han integrat els alcaldes i regidors dels onze municipis del Baix Gaià, els presidents de les associacions comercials d’ATECA (Altafulla), UCEPT (Torredembarra) i l’Associació de comerciants de La Pobla de Montornès i Creixell.

Durant la jornada també s’ha parlat del futur del comerç al Baix Gaià i de les seves oportunitats. En aquest sentit, el regidor de Comerç de Torredembarra, Josep Maria Guasch, ha destacat que el repte del petit comerç "passa per l’especialització, per l’adaptació a les noves tecnologies i per explotar les potencialitats del territori". El president de la Diputació de Tarragona, Josep Poblet, ha estat l'encarregat de fer l'acte de cloenda.

Els resultats obtinguts d’aquesta I Taula de Comerç del Baix Gaià es recolliran en un document conjunt amb les diferents institucions participants.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: