Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

'Shopping Night' 2018, comprar i gaudir del Vendrell a ritme de rock

La festa del comerç se celebra aquest dissabte 2 de juny i tindrà com a temàtica el "Tribut al rock", amb la decoració d'aparadors i comerços, concerts, promocions i degustacions

Imatge d'arxiu d'un carrer decorat pel Shopping Night, la festa del comerç del Vendrell Imatge d'arxiu d'un carrer decorat pel Shopping Night, la festa del comerç del Vendrell CEDIDA
Comerç Josep Cartanyà
Dissabte, 02 Juny 2018 08:42

Enguany el 'Shopping night' del Vendrell es celebrarà el dissabte 2 de juny i la temàtica serà “Tribut al rock”. Cada carrer o plaça representarà una figura emblemàtica del rock, a qui se li dedicarà la música i la decoració. d'aparadors i del carrer. A les 20h, el Shopping Night donarà el tret de sortida i, fins a la mitjanit, pels carrers del centre hi haurà les botigues obertes, que oferiran promocions, degustacions, descomptes i ofertes en restauració. 

En la presentacio de l'esdeveniment, el president del Centre d'Iniciatives i Turisme (CIT), Salvador Rodríguez, ha agraït "la implicació dels comerços del centre" per fer-no possible i ha remarcat les nombroses promocions que oferiran bars i restaurants o els descomptes dels establiments comercials. El públic podrà adquirir els bonus de participació en una barra que es muntarà al carrer del Dr. Robert.

Per la seva banda, el regidor de Promoció Econòmica del Vendrell, Kenneth Martínez, ha destacat que la gran festa del comerç del Vendrell és especial perquè "neix i l'organitza el mateix comerç del Vendrell" i ha fet una crida "a la participació dels veïns del Vendrell perquè gaudeixin del comerç". 

Una estona abans de l'inici del Shopping Night, a les 19.30 h, a la plaça Nova, tindrà lloc l'acte de presentació d’un nou retallable de la festa major a càrrec dels administradors de Santa Anna.

Actuacions en directe

Els grups que actuaran durant la Shopping Night 2018, repartits en diversos escenaris del centre, seran: Extingui-2 (Versions internacionals), Yoga Flame (hard rock), Miguel Bonito Rick & Friends, Combo Hideout Combo Upuntú (Escola de Música Pau Casals), Sumerio, Kim Karni, Sam's Blue Band (versions de rock, blues, soul, funk) i Rosendo de Guardafuegos.

Per acabar, a les 24 h, a la plaça Nova, hi haurà un gran concert de fi de festa amb Zàping, una banda de versions que dóna molta guerra, energia, festa i diversió damunt de l’escenari. El concert està organitzat pels administradors de Santa Anna.

Els reis i reines del rock del Shopping Night

Cada carrer i plaça del centre estarà dedicat a una figura del rock. Aquests seran els artistes del "Tribut al rock" amb els carrers i places dedicats: Michael Jackson (carrer Dr. Robert), Tina Turner (carrer Prat de la Riba), Queen (carrer Montserrat), U2 (Plaça Vella, carrer del Peix i Plaça Francesc Macià), Lax'n'Busto (carrer Astre, Baixada Sant Miquel i Plaça Jaume I), Elvis Presley (carrer Cafès), Rolling Stones (carrer Alt), El Último de la Fila (carrer Racó), Jerry Lee Lewis (carrer i plaça Garrofes), Héroes del Silencio (La Rambla), Fito Fitipaldis (carrer Carnisseria), Kiss (Plaça Major i carrer Major), AC/DC (Plaça Nova i Santa Anna) i The Beatles (carrer Àngel Guimerà i Plaça del Centre).

Per a més informació sobre el Shopping Night 2018, es pot consultar el nou web del CIT.

 

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: