Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El mercadet de la plaça Corsini continuarà obrint només pels matins

Més del 58% de paradistes han rebutjat l’opció d’obrir per les tardes

El mercadet de la Rambla Nova tornarà a la plaça Corsini El mercadet de la Rambla Nova tornarà a la plaça Corsini ARXIU INFOCAMP/ EL PUNT AVUI
Comerç Redacció Infocamp
Dimecres, 30 Mai 2018 08:45

El mercadet de la plaça Corsini de Tarragona mantindrà l’horari tradicional d’obertura els dimarts i els dijous pel matí, de 7 a 15 hores, i no obrirà per les tardes, doncs més del 58% de paradistes han rebutjat aquesta darrera opció en la consulta realitzada per l’empresa municipal de mercats, Espimsa, als titulars de les parades.

En concret, un 62,32% dels 77 titulars de les parades del dimarts s’han mostrat en contra d’obrir per les tardes i un 37,66% a favor, i dels 70 titulars de parades dels dijous, un 58,57% estan en contra d’obrir per les tardes i un 41,43% a favor.

Antecedents

En la darrera reunió de la Taula de marxants celebrada el passat 2 de maig, formada pels representats de les quatre associacions, la presidenta d’Espimsa i representants del Consell d’Administració, es va tractar de les condicions horàries de la tornada dels marxants a plaça Corsini. Es van plantejar dues opcions: obrir el mercadet pel matí i obrir pel matí i les tardes en dues temporades molt definides, la d’estiu, del 20 de juny al 20 d’agost i, la de Nadal, del 24 de novembre al 15 de gener. Aquestes dues propostes recollien les diferents peticions de les quatre associacions de marxants.

Espimsa va proposar fer una consultar als paradistes per tal que votessin una de les dues opcions. Un dels requisits va ser que per ampliar l’horari, és a dir, obrir dues temporades per la tarda, era necessari que com a mínim, el 60 per cent, ho volguessin per tal de donar una oferta comercial adequada i una bona imatge. Percentatge al qual no s’ha arribat.

La consellera i presidenta d’Espimsa, Elvira Ferrando, ha comunicat als quatre presidents de les associacions dels marxants el resultat i els ha convocat per a una propera reunió de seguiment. La consellera ha manifestat que “hem estat sensibles a les peticions de les agrupacions i la decisió final ha estat el resultat del procés participatiu impulsat per Espimsa, respectem el resultat de la majoria i ara el nostre objectiu es que el trasllat s’efectuï el més aviat possible, una vegada la plaça estigui enllestida del tot”.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: