Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El Camp de Tarragona se suma a la tercera edició de ‘Benvinguts a Pagès’

La jornada tindrà lloc aquest cap de setmana i permetrà als participants conèixer i degustar productes de Km 0 del territori

Presentació de la campanya 'Benvinguts a Pagès' al Mercat Central de Tarragona Presentació de la campanya 'Benvinguts a Pagès' al Mercat Central de Tarragona JÚLIA ESTIVILL
Comerç Júlia Estivill
Dilluns, 04 Juny 2018 18:03

La tercera edició de ‘Benvinguts a Pagès’ se celebrarà els dies 9 i 10 de juny a tot Catalunya. Un any més, el Camp de Tarragona se suma a aquestes jornades que permet als visitants anar a una explotació agrícola, veure i conèixer com treballen els pagesos i entendre, de primera mà, com arriben al mercat tots aquests productes que consumeixen directament.

Aquesta edició presenta com a novetat les ‘rutes Benvinguts a Pagès’ que permetran als participants conèixer durant tot un cap de setmana diverses activitats agrícoles que es realitzen al territori. Per exemple, en el cas del Camp de Tarragona es podran conèixer a productors de licors artesanals de la Conca de Barbarà, a productors de mel i una casa que elabora safrà. El director dels serveis territorials del departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació de la Generalitat, Àngel Xifré ha ressaltat que en aquesta edició, “ha crescut un 30%, en l’àmbit del Camp de Tarragona, la participació de la gent en aquest cap de setmana”. A més, ha afegit que, a Catalunya, unes 30.000 persones van participar d’aquesta jornada l’any passat.

La iniciativa pretén acostar aquest món a la gent d’àrees més metropolitanes per tal que coneguin de més a prop els productes que degusten als restaurants o que consumeixen dia a dia al mercat. Així doncs, durant aquest cap de setmana tothom que hi estigui interessat podrà conèixer productes de Km 0, degustar productes de proximitat als menús de tots aquells restaurants que formen part d’aquest projecte i, si ho desitgen, allargar la seva estada en establiments de turisme rural de la zona. La regidora de comerç de Tarragona i presidenta d’Espimsa, Elvira Ferrando, ha explicat que aquesta jornada “és més que pedagogia, és una experiència per poder gaudir de la naturalesa, dels nostres pagesos i dels nostres productes de Km 0”.

Enguany, només al Camp s’organitzen unes 200 activitats per a aquest cap de setmana i s’espera que cada vegada hi hagi més gent que vulgui compartir la seva experiència com a pagès i més visitants que la vulguin conèixer.

Per a més informació sobre totes les activitats que s’organitzen amb motiu de ‘Benvinguts a Pagès’ accediu a la pàgina web http://benvingutsapages.cat/.

 

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: