Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Tarragona impulsa la campanya ‘Embarca’t amb Cruises Amicvm i Costa Cruceros’

La campanya pretén dinamitzar i fomentar les compres al centre de la ciutat aprofitant la projecció del municipi com a Port d’arribada de creuers

Vaixell de Costa Cruceros al Port de Tarragona Vaixell de Costa Cruceros al Port de Tarragona ARXIU / INFOCAMP
Comerç Redacció Infocamp
Dimecres, 04 Juliol 2018 11:13

La conselleria de Comerç de l’Ajuntament de Tarragona impulsa la campanya ‘Embarca't amb Cruises Amicvm i Costa Cruceros!’ que pretén dinamitzar el comerç i la restauració del centre de Tarragona i alhora relacionar el turisme de creuers amb els operadors de Crusies Amicvm. La campanya es dura a terme del 5 al 29 de juliol en els 42 establiments integrants en la Zona d’Acolliment de Creueristes de Tarragona.

Per participar en la campanya caldrà fer una o més compres en qualsevol dels establiments Cruises Amicvm que tenen el distintiu identificatiu a l’aparador durant el període del concurs i omplir una butlleta. Tots els inscrits al concurs entraran en el sorteig d’un viatge en cabina doble per a un creuer pel Mediterrani de la companyia Costa Cruceros, previst per al proper 21 de setembre, amb embarcament des de Tarragona, en el creuer Costa Victoria.

L’objectiu de la campanya és dinamitzar el comerç i fomentar les compres al centre de la ciutat aprofitant la projecció de Tarragona com a Port d’arribada de creuers i com a Port Home, port d’embarcament i desembarcament, de la companyia Costa Cruceros.

La campanya és una mostra de la col·laboració entre l’Ajuntament de Tarragona, la Tarraco Cruise Port Costa Daurada (TCPCD), la companyia Costa Cruceros i els operadors Cruises Amicvm. En aquest cas, la companyia Costa Cruceros participa del concurs en qualitat de patrocinador del premi del sorteig.

Per conèixer quins són els establiments participants podeu consultar el següent enllaç: https://www.tarragona.cat/empreses/comerc/embarcat-1/establiments-cruises-amicvm.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: