Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

L'Ajuntament de Prades licita el servei de bar del centre cívic

La concessió té una durada de cinc anys

El bar situat al Centre Cívic de Prades El bar situat al Centre Cívic de Prades CEDIDA
Comerç Redacció Infocamp
Dijous, 20 Setembre 2018 08:54

L'Ajuntament de Prades va anunciar el passat 14 de setembre al perfil de contractant la licitació per a la concessió de l'ús privatiu del local destinat a bar situat al Centre Cívic de Prades. El Centre cívic, on s'ubica el bar objecte de la concessió, té com a objectiu principal la dinamització sociocultural del municipi, configurant-se com un espai per al desenvolupament d'activitats educatives, culturals i d'oci. Per aquest motiu, el bar es concep com un complement dels diversos serveis del conjunt de l'equipament i, en conseqüència, ha d'oferir una imatge, singular, atractiva i respectuosa per a tots els sectors de la població, col·laborant en el desenvolupament d'activitats que promocionin les línies i els objectius fixats pel Centre cívic i en la seva difusió.

El cànon mínim anual a satisfer a l'Ajuntament de Prades durant la vigència de la concessió es fixa en la quantitat de 6.720,00 euros, IVA no inclòs, i la durada del contracte és de 5 anys. Els criteris d'adjudicació que es valoraran seran la proposta econòmica, l'experiència en la gestió d'activitats similars, que aquestes activitats s'hagin desenvolupat a Prades i la proposta de funcionament del bar. Els licitadors que vulguin optar a l'adjudicació del contracte han de presentar la documentació pertinent fins el 10 d'octubre a l'Ajuntament en horari d'oficina (de les 8 a les 15h de dilluns a divendres).

Tant el plec de condicions com l'anunci de la licitació es poden trobar a la seu electrònica de la web de l'Ajuntament www.prades.cat o a aquest enllaç.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: