Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Els guanyadors d’una campanya per descobrir barris antics visiten l’Arboç

Aquesta iniciativa dona protagonisme al comerç de proximitat i contribueix a la promoció turística del municipi

Premiats posant amb l’alcalde de l’Arboç, Joan Sans Premiats posant amb l’alcalde de l’Arboç, Joan Sans CEDIDA
Comerç Redacció Infocamp
Dimecres, 03 Octubre 2018 09:53

La vila de l’Arboç va rebre, el passat dissabte 29 de setembre, la visita de les persones premiades amb el pack promocional de l’Arboç en la campanya comercial “Barris antics. Molt per descobrir, molt per oferir”, que es va celebrar en 37 municipis catalans, beneficiaris de la Llei de Barris, el passat mes de juny. El municipi de l’Arboç participa assíduament en aquesta iniciativa d’abast català que dóna protagonisme al comerç de proximitat i que també contribueix a la promoció turística de l’Arboç a la resta de Catalunya.

Tots els premiats van poder gaudir d’una visita guiada a l’emblemàtica Giralda, d’un recorregut guiat pel nucli antic de l’Arboç i d’una visita guiada al museu de Puntes de Coixí. La visita va acabar amb un dinar pels premiats i un lot de productes arbocencs.

Aquesta campanya ha estat organitzada per la Regidoria de Turisme i Promoció Econòmica de l’Ajuntament de l’Arboç, i finançada pel mateix Ajuntament i pel Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat a través del Projecte d’Intervenció Integral al nucli Antic conegut popularment com a Pla de Barris.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: