Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Accions comercials durant el novembre a Vila-seca

L’Ajuntament conjuntament amb la Cambra de Tarragona han preparat uns tallers per donar idees i recomanacions als comerços del municipi

Inici d'un dels cursos organitzats per l'Ajuntament de Vila-seca i la Cambra de Tarragona per impulsar el petit comerç Inici d'un dels cursos organitzats per l'Ajuntament de Vila-seca i la Cambra de Tarragona per impulsar el petit comerç CEDIDA
Comerç Redacció Infocamp
Dimecres, 07 Novembre 2018 09:47

Novembre és un mes clau en el calendari comercial del petit establiment, perquè està dedicat a preparar la campanya de Nadal, la més important de l’any en vendes. Per tal de reforçar les vendes i l’activitat comercial, es pretenen donar idees i recomanacions que ofereixin un millor servei als clients de Vila-seca. Per això, s’han preparat accions divulgatives dirigides a afavorir la professionalització i modernització dels establiments comercials del municipi. Aquesta campanya, impulsada per la Cambra de Comerç de Tarragona i l’Ajuntament de Vila-seca, pretén millorar la gestió del comerç local amb sessions de formació eminentment pràctiques. 

La primera sessió prevista té la intenció de planificar la campanya de Black Friday, Nadal i Rebaixes (12 i 13 de novembre). I la segona pretén veure experiències demostratives de comerços especialitzats de Barcelona, que es puguin aplicar als establiments locals (19 novembre). Les darreres jornades tenen com a objectiu posar en pràctica al punt de venda tots els coneixements de promoció adquirits (27 i 28 de novembre).

Aquest pla s’adreça preferentment al petit comerç, però també a gestors de zones comercials, mercats municipals i equipaments comercials, responsables de diferents àrees de negoci de les empreses de comerç al detall, o bé a emprenedors interessats en obrir botiga.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: