Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Nou servei gratuït de carrets de compra per als usuaris del pàrquing municipal de l’Hospitalet de l’Infant

Els usuaris no caldrà que vagin carregats amb bosses mentre fan les seves compres / Amb aquesta acció, l’Ajuntament vol fomentar el comerç local de cara a la campanya de Nadal

Imatge promocional del nou servei gratuït de carrets de compra per als usuaris del pàrquing municipal de l’Hospitalet de l’Infant Imatge promocional del nou servei gratuït de carrets de compra per als usuaris del pàrquing municipal de l’Hospitalet de l’Infant CEDIDA
Comerç Redacció Infocamp
Diumenge, 11 Novembre 2018 11:46

Els usuaris del pàrquing municipal de l’Hospitalet de l’Infant, ubicat a la Plaça Berenguer d’Entença, disposen ara d’un nou servei gratuït de carrets de compra. Per gaudir-lo només han d’aparcar-hi els seus vehicles i demanar a la taquilla un carret deixant el tiquet d’entrada com a dipòsit. D’aquesta manera, poden comprar còmodament al poble, sense haver de carregar les compres i després retornar tranquil·lament el carret, un cop hagin dipositat les compres al cotxe i abonat el pàrquing.

La Regidoria de Comerç de l’Ajuntament de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant és la que ha posat a l’abast aquest nou servei per promoure el comerç local, ara que s’acosten les compres nadalenques. Amb el mateix objectiu d’apropar el comerç del poble a la ciutadania, cal recordar que des de fa més d’un any, l’empresa municipal de promoció econòmica (IDETSA) ofereix als clients dels establiments comercials de proximitat 1 hora gratis de pàrquing, per 20 euros en compres.

Per aconseguir aquest descompte, només han de presentar com a comprovant els tiquets de compra a l’aparcament municipal.

 

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: