Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

L'actriu Aida Folch inaugura dijous l'Alqvimia Store & Spa de Reus

L'objectiu de la boutique és traslladar l'experiència global de les tendes pròpies al centre de bellesa en un espai més comprimit

L'actriu reusenca Aida Folch inaugurarà la nova franquícia d'Alqvimia Store & Spa L'actriu reusenca Aida Folch inaugurarà la nova franquícia d'Alqvimia Store & Spa ARXIU / INFOCAMP
Comerç Redacció Infocamp
Dimecres, 21 Novembre 2018 17:55

L'ambaixadora d’Alqvimia,l'actriu reusenca Aida Folch, el seu fundador, Idili Lizcano, i l'alcalde de Reus, Carles Pellicer, inauguran aquest dijous 22 de novembre, a les 19:15h, una nova franquícia de l'Alqvimia Store & Spa, a la plaça de les Basses de Reus. 

El local posseeix 68 metres quadrats on els espais diàfans conviuen amb una il·luminació natural, que ressalten la filosofia de la marca. L'objectiu és traslladar l'experiència global de les tendes pròpies al centre de bellesa en un espai més comprimit.

Alqvimia Store Spa REUS 1

Alqvimia proposa un viatge de descobriment dels valors de la marca, presentant: Productes i formulacions alquímicas 100% naturals i efectives, rituals alquímics i tractaments en les seves dues cabines SPA i tallers iniciàtics i transformadors. Tot això personalitzat a través de la aromaterapia i d'un test previ: Test de Kinesiología - estudi diagnostico del moviment humà - i - test de l'Edat Biològica – determinar si l'edat real coincideix amb l'edat biològica.

La boutique es troba en una bonica plaça del barri més comercial del centre de la ciutat. Una vegada triada la ubicació, s'intervé amb l'harmonització de l'espai i el potencial del lloc. A més d'un estudi exhaustiu que aporta la distribució de les seccions i àrees de la tenda.

A Alqvimia la cura de la bellesa transcendeix la superficialitat per connectar amb la bellesa interior. Des de fa més de 30 anys es busca sempre l'excel·lència en una gamma de cosmètics alquímics 100% naturals d'alta qualitat, que aprofiten els beneficis que ofereixen les plantes, per aconseguir la transformació a nivell espiritual, físic i energètic.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: