Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Salou inicia la campanya de seguretat de Nadal pel comerç local

La Policia Local ha iniciat diverses accions informatives i de vigilància per la campanya de Nadal / Amb aquesta mesura s’espera evitar possibles robatoris o falsificacions

Dos agents de la Policia Local de Salou donant informació a una comerciant Dos agents de la Policia Local de Salou donant informació a una comerciant LAIA MOLNÉ
Comerç Laia Molné
Dimarts, 04 Desembre 2018 16:48

La campanya de Nadal arriba als comerços de Salou amb major afluència de gent però també més seguretat. Per evitar possibles furts i falsificacions de bitllets la Policia Local de Salou incrementa des d’ara i fins passat festes el nombre d’agents al centre de la ciutat, sobretot en horari d’obertura i tancament dels locals i en cap de setmana. Amb aquesta mesura es preveu tranquil•litzar els comerciants i controlar l’afluència de visitants, que serà més pronunciada durant aquestes dates.

El regidor de Seguretat ciutadana i mobilitat, David González, ha puntualitzat que aquest és “una campanya molt necessària pels comerços de la zona”, tot i així també ha volgut destacar que no hi ha hagut un increment en el nombre de robatoris i que aquestes mesures s’implementen com a prevenció. A més, la regidora de Comerç Martina Fourrier, ha destacat que durant aquestes setmanes augmenta considerablement el comerç, però també les possibilitats de rebre bitllets falsificats, per això l’Ajuntament de Salou ja va començar a l’estiu una campanya de repartiment de bolígrafs per certificar els bitllets que rebien els comerciants del municipi.

Durant aquesta campanya de seguretat i prevenció els agents de la Policia Local informen als comerciants sobre les mesures més importants per prevenir i que s’ha de fer en cas de trobar-se en situació de furt o bitllets falsificats. Juntament amb la informació els agents entreguen un tríptic informatiu, un calendari per l’any vinent, una postal de Nadal i un adhesiu amb el número de telèfon de la Policia Local de Salou.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: