Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Els aparadors de Tarragona lluiran els decorats elaborats per la Fundació Estela per a la Discapacitat

87 nois i noies del taller ocupacional de la fundació han creat un decorat nadalenc per a un total de 139 establiments de la ciutat

Foto de grup dels nois i noies del taller ocupacional de la Fundació Estela per a la Discapacitat Foto de grup dels nois i noies del taller ocupacional de la Fundació Estela per a la Discapacitat EVA HIDALGO
Comerç Eva Hidalgo
Dimecres, 05 Desembre 2018 08:54

Pocs són els dies que queden per a l’arribada del Nadal i la ciutat de Tarragona ja està ultimant els preparatius. És per això que el passat dilluns, Elvira Ferrando, consellera de Comerç, Relacions Ciutadanes i Universitat, Salva Minguella, president de la Via T, i Joan Areglo, gerent de l’àrea social de la Xarxa Sanitària i Social de Santa Tecla, van presentar els elements decoratius que vestiran els aparadors de Tarragona durant les festes –elaborats pels usuaris de la Fundació Estela–.

El decorat es tracta d’unes grans espelmes fabricades a partir de palets de fusta, amb un to que transmet pau i uns colors que segueixen una línia ecològica. Les espelmes incorporen un estel acompanyat d’un missatge nadalenc.

espelmes Nadal Tarragona

La idea va sorgir d’un mateix moviment realitzat a la ciutat de Terrassa i que es va decidir traslladar aquest any a Tarragona. Al juliol es va crear una mesa de treball amb les associacions comercials que la componen i la Via T va presentar la idea, la qual va rebre el suport totalitari de la taula de comerç; aconseguint així consensuar una campanya integra pels establiments de Tarragona. D’aquesta manera 2018 ha esdevingut en l’any que més comerços s’hi han adherit a la campanya de nadal.

“Aquest era l’element necessari per a fer que els comerços de Tarragona llueixin la llum del nadal, i a més, casava molt amb el missatge que des de la regidoria de comerç volíem transmetre: Tarragona, un nadal per compartir”, explicava Ferrando. “El millor i el més bonic ho posem a l’aparador”, ha comentat la consellera al·ludint a aquests decorats elaborats pels nois i noies de la Fundació Estela i que s’implantaran en 139 botigues de Tarragona al llarg de les festes.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: