Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El Nadal Musical portarà 40 actuacions als carrers comercials de Tarragona

La cinquena edició de la iniciativa de la VIA T, que se celebrarà del 14 al 22 de desembre, aposta per la unió de la música i el comerç

Tots els barris de Tarragona viuran xarangues, cors i una gran diversitat d’artistes amb l’objectiu de dinamitzar les zones comercials durant les compres nadalenques. Tots els barris de Tarragona viuran xarangues, cors i una gran diversitat d’artistes amb l’objectiu de dinamitzar les zones comercials durant les compres nadalenques. EVA HIDALGO
Comerç Eva Hidalgo
Dijous, 13 Desembre 2018 19:15

Per cinquè any consecutiu els carrers de Tarragona s’ompliran de música en directe per Nadal. Enguany, el Nadal Musical comptarà amb l’adhesió de totes les associacions comercials de la ciutat – tant del centre, com dels barris de Llevant i Ponent -. Cada any, el Nadal Musical va vinculat a un programa solidari, amb la col·laboració de l’Obra Social ‘La Caixa’, i en aquesta ocasió la entitat a la qual anirà destinat el projecte serà Tarraco Salut, que fan tasques d'acompanyament a persones malaltes de la ciutat, “Volem que sigui un nadal musical, compartit i solidari.”, ha expressat Elvira Ferrando, consellera de comerç.

“Aquest any hi han 40 actuacions i seran més de 700 persones les que treballin per a aquest Nadal Musical”, ha ressaltat el president de l'associació de comerciants VIA T, Salvador Minguella. Els carrers de tots els barris de Tarragona viuran xarangues, cors i una gran diversitat d’artistes amb l’objectiu de dinamitzar les zones comercials de la ciutat durant les compres nadalenques.

Nadal Musical Tarragona 2018

 

Aquesta cinquena edició comprendrà els dies del 14 al 22 de desembre i compta amb la col·laboració de: Conservatori de Música de la Diputació de Tarragona, l’acadèmia de música NOU ART, Rambla Music, Col·legi Teresianes, Aula Música, Cors, Acadèmica Bill’s English School i Acadèmica IN USE, i Estudi de Musica.

Podeu consultar i localitzar les diferents actuacions que amenitzaran els carrers a aquest enllaç.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: