Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Calafell engega la campanya comercial per Sant Valentí

Aquesta se celebrarà fins al 14 de febrer, la qual comptarà amb descomptes, sopars romàntics i sortejos

Imatge d'arxiu dels comerços de Calafell Imatge d'arxiu dels comerços de Calafell AJUNTAMENT DE CALAFELL
Comerç Redacció Infocamp
Dimarts, 05 Febrer 2019 11:05

El comerç de Calafell es posa en marxa per l’arribada de Sant Valentí amb la campanya comercial que se celebrarà fins al mateix 14 de febrer. Els establiments adherits tindran disponible el millor de la seva oferta en moda, calçat, complements i regals. Alguns restaurants oferiran menús romàntics durant els dies que estigui en marxa la campanya.

A més es realitzaran espectacles de carrer; els dies 9 i 10 uns figurants encarnaran a Romeu, Julieta i Cupido i recorreran els carrers comercials oferint petites actuacions teatrals. A la plaça de la Confraria hi haurà un photocall animat, amb una reproducció d’’El Jardí de l’Amor’, el famós quadre del pintor Rubens.

“Iniciatives com aquesta tenen com a objectiu dinamitzar el comerç local, sobretot en èpoques de temporada baixa, tot creant atractius per a les compres”, ha recordat la regidora de Promoció Econòmica, Lluïsa Llastra.

 

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: