Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Els comerciants de Montblanc reparteixen 1.300 racions de vermut amb patates fregides per Carnaval

La tercera edició del Vermut Musical torna a ser un èxit de públic

Imatge de l'organització del Vermut Musical durant la celebració del Carnestoltes de Montblanc Imatge de l'organització del Vermut Musical durant la celebració del Carnestoltes de Montblanc UBCM
Comerç Redacció Infocamp
Dimarts, 05 Març 2019 11:21

La Unió de Botiguers i Comerciants de Montblanc (UBCM) es va afegir, per tercer any, a la celebració del Carnestoltes, amb l’organització del Vermut Musical. En un gran ambient  festiu, que va escalfar la plaça de Sant Miquel des del migdia, milers de persones van acudir  al Vermut Musical. Els concentrats van bescanviar els tiquets gratuïts pel vermut que les  botigues associades havien repartit entre els clients durant la setmana. Amb música del Dj  Fiky, membres de la Unió de Botiguers van repartir 1.500 gots de vermut i 1.300 bosses de  patates durant dues hores i fins que es van esgotar, tot esperant l’arribada de Sa Majestat el  Rei i la Reina del Carnaval.

La UBCM està molt satisfeta de la bona acollida del Vermut Musical entre els montblanquins, una iniciativa que acompleix així l’objectiu de promoció del comerç de proximitat.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: