Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

ERC Valls reconeix la trajectòria d’una vintena de dones que han liderat comerços locals

L’acte celebrat ahir amb el títol ‘Dones al taulell’, estava inclòs dins de la celebració del Dia Internacional de la Dona

El grup de dones d’ERC Valls ha realitzat un acte de reconeixement a les dones vallenques que han reeixit en el comerç local El grup de dones d’ERC Valls ha realitzat un acte de reconeixement a les dones vallenques que han reeixit en el comerç local ERC VALLS
Comerç Redacció Infocamp
Divendres, 15 Març 2019 11:37

El grup de dones d’ERC Valls ha realitzat un acte de reconeixement a les dones vallenques que han reeixit en el comerç local. En total, s’ha destacat la trajectòria professional d’una vintena de dones impulsores del teixit econòmic de la ciutat, en un acte celebrat ahir al vespre que s’emmarca dins de la commemoració del Dia Internacional de la Dona.

La regidora d’Igualtat de l’Ajuntament de Valls, Núria Gavarró, va destacar que “aquest any hem cregut que calia visibilitzar a dones majúscules, dones emprenedores que en uns moments en què aquestes no acostumaven a treballar van tirar endavant comerços a Valls que encara perduren avui en dia regentats pels seus descendents o familiars directes”.

La capacitat de lideratge i fortalesa que han mostrat aquestes dones per adaptar-se als nous temps i tirar el negoci malgrat les dificultats, resulta de gran valor per una ciutat que vol ser capdavantera en l’àmbit del comerç. En aquest sentit, Gavarró va voler destacar la importància del teixit comercial de Valls: “La ciutat continua gaudint d'un importat teixit comercial urbà amb gairebé 700 establiments, concentrats en un eix comercial de poc menys de 2 kilòmetres que recorre el centre de la ciutat de nord a sud i amb una gran varietat de productes i serveis de qualitat”. La regidora d’Igualtat també ha volgut expressar que: “Des d’ERC creiem que el comerç local és molt important perquè vertebra i cohesiona socialment els nostres barris, pobles i ciutats i ajuda a fer que aquests siguin més vius, integradors i convivencials. Perquè se situen en la proximitat de la gent, donen servei i responen a necessitats de la població.”

Reconeixment d'una vintena de dones

Durant l'acte, es va reconèixer la trajectòria d’una vintena de dones, la majoria de les quals ja estan jubilades i han traspassat el negoci a altres membres de la seva família, majoritàriament, als fills o filles. Els assistents van visualitzar fotografies històriques de les dones que han regentat els comerços locals, les quals moltes també van participar presencialment del seu reconeixement.

 

reconeixement dones taulell Valls

 

Les dones d’ERC Valls les van obsequiar amb un detall floral i l’acte va comptar amb l’acompanyament musical d’Aurora Fontoba i Teresa Reverté, de l'escola de música Músic-Art. Representants de les dones d’ERC Valls van fer la lectura compartida del manifest del Dia Internacional de la Dona, i Magda Jové, secretària de la Dona d’ERC Valls, va tancar l’acte. La trobada va cloure amb un refrigeri.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: