Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El comerç de Valls se suma a la campanya 'Tot Queda a Casa' de Reus i Tarragona

Coincidint amb la Setmana del Comerç, del 25 al 31 de març, les tres ciutats organtizaran un calendari conjunt de conferències, debats i activitats per millorar la formació del sector

Representants de les entitats de comerciants i dels ajuntaments de Valls, Tarragona i Reus han presentat la campanya 'Tot Queda a Casa' Representants de les entitats de comerciants i dels ajuntaments de Valls, Tarragona i Reus han presentat la campanya 'Tot Queda a Casa' JOSEP CARTANYÀ
Comerç Josep Cartanyà
Dimecres, 20 Març 2019 10:28

Del 25 al 31 de març, coincidint amb la Setmana del Comerç de Catalunya, es celebrarà la tercera edició de la iniciativa conjunta 'Tot Queda a Casa', organitzada per les entitats comercials d'El Tomb de Reus i la Via T de Tarragona, a la que aquest any s'hi ha sumat Comerç de Valls. Aquest dimecres s'ha presentat a Valls el calendari d'actes que enguany donen més rellevància a la formació dels professionals del sector del comerç: "Aquest any hem fet un canvi de rumb i s'han focalitzat les accions dirigides als professional, entre altres coses, per garantir la qualiat del producte", tal i com ha explicat la presidenta d'El Tomb de Reus, Gemma Molner.

L'altra novetat important d'aquesta edició ha estat la incorporació de Valls a aquesta iniciativa conjunta, a través de la seva entitat dinamitzadora -Comerç de Valls-, que s'uneix amb la voluntat de promocionar el comerç de forma conjunta amb Reus i Tarragona, que posen en valor la bona predisposició a fomentar la potencialitat del territori. La tercera novetat és que es dedicaran unes sessions específiques adreçades al sector de la restauració.

Un any més, les tres entitats de comerciants han rebut el suport de les respectives administracions. La regidora de Projecció de Ciutat, Montserrat Caelles, ha destacat que la suma de Valls "vol dir que estem treballant en la bona direcció", a l'hora de potenciar el comerç "insuperable" del territori. Per la seva banda, la consellera de Comerç de Tarragona, Elvira Ferrando,ha remarcat la importància de fomentar la formació entre el propi sector: "Hem de saber vendre, no només despatxar". L'amfitrió de la trobada, el regidor de Comerç de Valls, Òscar Peris ha posat l'accent en "la necessitat del comerç local d'innovar i adaptar-se als hàbits dels consumidors que han canviat amb els anys". Peris també s'ha mostrat confiat en què una persona pot trobar l'oferta comercial, de restauració i turística fent un tomb per les tres ciutats.

El president de la Via T de Tarrragona, Salvador Minguella, també ha destacat que "hem d'incorporar noves tecnologies i nous sistemes de venda entre els nostres clients" i, per això, "ens hem de formar i no esperar que el client ens vingui a casa", ha afegit. Per la seva part, la presidenta de Comerç de Valls, Carme Sendra, s'ha mostrat satisfetes de les sinèrgies sorgides amb les altres entitats de comerciants a propòsit del 'Tot Queda a Casa', i s'ha mostrat favorable a donar un pas més i trobar noves col·laboracions durant l'any.

La roda de premsa de presentació de la tercera edició de 'Tot Queda a Casa' s'ha fet avui al Barri Antic de Valls: 

presentació Tot Queda a Casa Valls

Des de les tres ciutats es portaran a terme un cicle de conferències, xerrades, col·loquis i tallers de temàtiques d'actualitat i d’interès per a dinamitzar el sector: la llei d’APEU’s -que regularà els espais comercials "a cel ober"-, la reforma horària, l’ús de les noves tecnologies i les xarxes socials, els centres comercials, els nous perfils de clients tan el comerç com en la restauració, la motivació, la felicitat o la generació d’idees son algunes de les temàtiques que es tractaran.

Les activitats

Reus

Lloc: Centre Cultural Castell del Cambrer (Plaça del Castell, 4)

Abans de la primera ponència el dilluns 25 de març a les 10:30h a Reus, tindrà lloc l’acte de presentació que donarà el tret de sortida a les jornades i que anirà a càrrec la regidora de Cultura i Projecció de Ciutat, Montserrat Caelles i el vicepresident d’El Tomb de Reus, Joan Anton Montaña.

Dilluns, 25 de març

• de 10:30 a 13:00 h “Professionalització al sector de la restauració”, a càrrec de Jordi Jardí, director de l’Escola d’Hostaleria + Cas d'Èxit: Ferran Cerro

• de 13:30 a 16:00 h “Els BID’s, la llei de APEU’s i el futur” a càrrec de Montserrat Caelles, regidora de Projecció de Ciutat de l’Ajuntament de Reus; Teresa Pallarès, diputada al Parlament de Catalunya, i Jacint Pallejà, ex-president d’El Tomb de Reus.

Dimarts, 26 de març

• de 10:00 a 12:00 h “Nous Perfils gastronòmics”, a càrrec de Rosa Baró, dietista-nutricionista.

• de 13:30 a 16:00 h “Soc Feliç̧ amb Tu. Compartir la felicitat amb els nostres clients”, a càrrec de Bibiana Villa, coach empresarial.

Dimecres, 27 de març

• de 13:30 a 16:00 h “Reforma Horària” a càrrec de Alexis Serra, director de l’Oficina de la Reforma Horària.

Dijous, 28 de març

• de 13:30 a 16:00 h “Èxit a les Xarxes Socials”, a càrrec de Marina Cabero, blogger i instagramer.

Divendres, 29 de març

• de 13:30 a 16:00 h “Centres comercials urbans VS centres comercials externs ”, a càrrec de Modest Guinjoan, economista.

• A les 16:00 h cloenda, a càrrec de l’Alcalde de Reus, Carles Pellicer i la presidenta de El Tomb de Reus, Gemma Molner.

Tarragona

Entrada gratuïta per associats de les entitats, 15€ per a públic en general, inclou aperitiu abans de cada acte

Dilluns, 25 de març

• de 14:00 a 16:00 h - "Com treure-li suc a les Xarxes Socials: Facebook, Instagram i Instashop", a càrrec de Jan Bardolet de Sixformedia. Lloc: Espai Turisme (C/Major, 37)

Dimecres, 27 de març

• de 14:00 a 16:00 h - "Vull conèixer-te millor. El Client com a focus d'atenció per a la generació d'idees", a càrrec de Bibiana Villa, coach Empresarial. Lloc: Cambra de Comerç de Tarragona (Av. Pau Casals, 17)

Dijous, 28 de març

• de 14:00 a 16:00 h - "L' Art de fer que els teus potencials clients et trobin!", a càrrec de Maria Ardit i Anna Frixach de Quimeras. Lloc: Cambra de Comerç de Tarragona (Av. Pau Casals, 17)

Valls

Entrada gratuïta per associats de les entitats, 15€ per a públic en general, inclou aperitiu abans de cada acte

Dijous, 28 de març

• de 14:00 a 16:00 h “Com trasmetre les nostres idees de forma impactant”, a càrrec d’Enric Bastardas, comunicador, il.lusionador i provocador, consultor i formador Màster en PNL, Intel·ligència emocional. Lloc: Valls Genera (Carretera del Pla, 37 A)

Divendres, 29 de març

• de 20:30 a 22:00 h “Bones pràctiques al comerç̧ per a la inclusió, la resiliència i la sostenibilitat”, a càrrec de Lluis Frago, professor del Departament de Geografia Humana de la Universitat de Barcelona. Lloc: Convent del Carme (Plaça del Carme, 3)

Cloenda de la setmana

El diumenge 31 de març, de 12 a 15h, tindrà lloc l’acte de cloenda de la setmana del comerç amb un vermut als Jardins de la Casa Rull de Reus obert a tots els assistents, membres de les entitats i amics. L’acte serà amenitzat amb el Dj. Edu Cano i col·labora Vermuts Miró.

 

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: