Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El comerç de Tarragona organitza un concurs en forma de gimcana lingüística per Sant Jordi

La iniciativa està impulsada per l’associació de comerciants Via T, el Centre Comercial Vall de l’Arrabassada i el Centre de Normalització Lingüística de Tarragona

El concurs està impulsat per la Via T, el Centre Comercial Vall de l'Arrabassada i el CNL de Tarragona El concurs està impulsat per la Via T, el Centre Comercial Vall de l'Arrabassada i el CNL de Tarragona ALBA SANCHA
Comerç Alba Sancha
Dimarts, 23 abril 2019 11:50

Sant Jordi arriba carregat de paraules i jeroglífics, a més dels tradicionals llibres i les roses. El comerç de Tarragona ha organitzat una proposta dinàmica i de promoció dirigida a tota la població i en forma de gimcana lingüística. Es tracta del concurs ‘Per Sant Jordi, endevinem paraules’, de la mà de l’associació de comerciants Via T, el Centre Comercial Vall de l’Arrabassada i el Centre de Normalització Lingüística (CNL) de Tarragona, i en el marc del qual les persones que vulguin participar hauran d’endevinar jeroglífics per aspirar a un premi d’un xec de 400 euros per gastar a les botigues adherides en aquesta campanya.

Les persones que s’animin a participar en aquest concurs hauran de recórrer les 43 botigues adherides a la campanya i repartides entre el centre de Tarragona i la Vall de l’Arrabassada. Cada establiment exhibirà un cartell al seu aparador i cada participant haurà “d’endevinar paraules a partir de jeroglífics”, com ha explicat el tècnic del CNL, Enric Garriga. Les respostes correctes s’hauran d’anotar a la butlleta de participació, la qual s’haurà de dipositar a les urnes habilitades a la seu de la Via T, a la del Centre Comercial Vall de l’Arrabassada o al CNL. El concurs s’allargarà des d’aquest dimarts 23 d’abril, fins al pròxim diumenge 5 de maig. Tot i això, tenint en compte que el 5 de maig és diumenge i els centres es troben tancats, es recolliran les butlletes fins al dilluns 6 de maig al migdia, segons ha puntualitzat Garriga. El tècnic també ha detallat que l’entrega del premi es realitzarà l’endemà, el dimarts 7 de maig.

Per aconseguir el premi, caldrà resoldre tots els jeroglífics correctament. En cas que hi hagi més d’un participant que hagi resolt tots els jeroglífics bé, es realitzarà un sorteig per anomenar el guanyador, ja que només hi ha un premi. Aquest premi consisteix en un xec regal de 400 euros per gastar a les botigues adherides al concurs.

Un concurs per Sant Jordi per segona vegada

Aquesta iniciativa es va realitzar per primera vegada l’any passat, tot i que la dinàmica del joc era diferent. A més, en l’edició anterior, el concurs va acabar el dia de Sant Jordi, però, enguany, s’ha fet a la inversa. Garriga, a més, ha explicat que l’any passat van participar 30 botigues, mentre que enguany aquest nombre s’ha incrementat fins als 43 establiments participants. D’altra banda, durant el concurs de l’any passat van participar entre 200 i 250 persones, una xifra que el tècnic ha manifestat que s’espera superar.

El CNL i la Via T renoven el seu acord de col·laboració

Per últim, cal destacar que el CNL de Tarragona i la Via T han renovat el seu acord de col·laboració, arran del qual la Via T es va afegir, fa un any, al Pla Ofercat per al comerç de Tarragona que impulsa el CNL. També està prevista signar un acord similar amb el CC Vall de l’Arrabassada durant les pròximes setmanes.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: