Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El III Samà Slow Market de Cambrils obre portes fins diumenge

Una quinzena de comerciants i artistes locals mostren els seu productes al Parc Samà en una experiència de ‘shopping’ sense estrès en plena natura

L'alcalde de Cambrils, Oliver Klein, -al centre de la imatge-, va visitar el III Samà Slow Market L'alcalde de Cambrils, Oliver Klein, -al centre de la imatge-, va visitar el III Samà Slow Market CEDIDA
Comerç Redacció Infocamp
Divendres, 05 Agost 2022 12:13

El III Samà Slow Market ofereix fins diumenge quatre dies plens de esdeveniments per a tota la família, amb activitats específiques per als més petits. Com en les anteriors edicions, la filosofia que inspira aquesta iniciativa consisteix en una proposta per passejar relaxadament entre arbres centenaris i animals exòtics, gaudir de la seducció de l'arquitectura modernista i aturar-se sense presses en una quinzena de parades d'artesania, flors, perfums, ceràmica, joieria, bijuteria, pintura, roba, alimentació... en una experiència de consum sostenible i sense estrès, en plena comunió amb la natura.

L'alcalde de Cambrils, Oliver Klein, acompanyat per Silvia Torrell, en representació del teixit comercial de Cambrils-, i Dánel Arzamendi, director d'operacions de DNA, empresa gestora del jardí històric, van inaugurar aquest dijous el mercadet, que anirà guanyant en activitat fins a arribar a la màxima afluència durant el cap de setmana. El 2021 el Samà Slow Market va atreure unes 4.000 persones, i l'objectiu és, si més no, igualar aquesta xifra, segons ha explicat Arzamendi. "Aproximadament -descriu- el 75% dels visitants del Slow Market són turistes que estan passant les vacances a Cambrils, mentre que l'altre 25% és públic local, on s'inclouen els posseïdors del passi anual del parc, que paguen un petit suplement".

Klein ha subratllat la col·laboració entre el Parc Samà, els comerciants i l'Ajuntament per donar a conèixer aquest espai emblemàtic: "Ens interessa el Parc Samà com un atractiu pels nostres visitants, que complementa l'oferta de platges i restauració, i també ens interessa que les persones que visiten el Parc Samà coneguin els artesans locals i vinguin a descobrir les botigues de Cambrils", analitza Klein. L'èxit de les dues edicions prèvies ha permès donar continuïtat al Samà Slow Market, que neix de la col·laboració entre els sectors comercial i turístic de Cambrils, estimulada pel Departament de Promoció Econòmica de l'Ajuntament i el Patronat de Turisme.

Com a novetat d'enguany, l'horari de l’esdeveniment serà ininterromput, de 10 del matí a 9 de la nit, durant els quatre dies. Els tiquets es poden adquirir a http://www.parcsama.cat. Cal recordar que les persones empadronades a Cambrils tenen un 50% de descompte en l’entrada.

Programa d'activitats: música, modernisme, contes, màgia i vermut

L'oferta comercial es complementa amb un programa d’activitats familiars que combina natura, música, contes, modernisme i màgia, a més d’un servei de bar i restaurant. Del dijous al diumenge, d’11 a 13:30 hores, s'han programat diversos tallers infantils dinamitzats per Núria Capella a la zona del pi negre.

El dissabte 6 d'agost, a les 19 hores, el mag Santos actuarà pels més petits a l'esplanada dels cedres.

Aquest divendres 5 d'agost, a les 18h, a les 19h i ales 20h hi haurà conta-contes a càrrec de Camaleons Kids sobre la història d’aquest jardí modernista i romàntic de 14 hectàrees creat el 1881 on hi habiten més de 1.500 espècies de flora i fauna.

El dissabte 6 a les 18h hi haurà música adreçada als nens i nenes i el diumenge a les 19h la programació acabarà amb una actuació especial de PD Patu.

Ruta d’estiu del trenet turístic

Durant l’estiu el trenet turístic ofereix una ruta fins al Parc Samà els divendres al matí. El trenet d’anada surt a les 10:30 des de l’Oficina de Turisme i el de tornada surt a les 13 hores des del Parc Samà. Per pujar al trenet és imprescindible la reserva prèvia a l’Oficina de Turisme (pagament amb targeta de crèdit). El preu (que inclou trenet i entrada al parc) és de 4 euros pels nens i nenes de 4 a 6 anys, 10 euros per infants i joves de 7 a 16 anys, 12 euros per persones de 17 a 64 anys i 10 euros per jubilats. L’accés és gratuït pels nens i nenes de 0 a 3 anys.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: