Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El Morell acull un nou mercat de segona mà

L’activitat tindrà lloc aquest diumenge 20 de novembre, de 10 a 14 h, a la Rambla

Imatge d'arxiu del mercat de segona mà del Morell Imatge d'arxiu del mercat de segona mà del Morell AJUNTAMENT DEL MORELL
Comerç Redacció Infocamp
Dissabte, 19 Novembre 2022 14:10

La regidoria de Promoció econòmica de l’Ajuntament del Morell, veientla bona acollida que han tingut les dues primeres edicions del mercat de segona mà, n’organitza una tercera per a aquest diumenge 20 de novembre. Una activitat que tindrà lloc a la rambla, de 10 a 14 hores.

“Hem vist que és una iniciativa que funciona molt bé, i les persones que han participat en les anteriors edicions ens demanaven de repetir”, indica la regidora de l’àrea, Mònica Casas. I és que “aquests mercatssón una oportunitat excel·lent per desfer-se d’objectes que ja no s’utilitzen i, al mateix temps, permetre que altres persones adquireixin a bon preu productes que encara estan en bon estat”, de manera que “s’afavoreix la reutilització i es redueixen els residus”, continua Casas. De fet, el lema és “Ven allò que no utilitzes, troba allò que necessites”.

Un diumenge de trobada i intercanvi que es complementarà amb un vermut popular per a totes les persones assistents a les 12 hores.

Per a inscriure’s, el preu és de 6 euros per una taula i 10 euros per dues taules.

Per a més informació, es pot escriure a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. o bé trucar al 977 84 21 76.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: