Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Tarragona destinarà 100.000 euros a la segona campanya dels 'Bons Comerç TGN'

La ciutadania podrà descarregar-se i bescanviar els bons, a partir del 17 de març, i els establiments ja es poden registrar a partir d'avui

El conseller de Comerç, Dídac Nadal, i el conseller de Comerç de la Cambra, Lluís Colet, han presentat la segona edició de la campanya El conseller de Comerç, Dídac Nadal, i el conseller de Comerç de la Cambra, Lluís Colet, han presentat la segona edició de la campanya TJERK VAN DER MEULEN
Comerç Josep Cartanyà
Dimarts, 21 Febrer 2023 14:02

Després de l'èxit de la primera campanya, la conselleria de Comerç de l'Ajuntament de Tarragona i la Cambra de Tarragona han presentat avui la segona edició de la campanya "Bons Comerç TGN", que destinarà 100.000 euros en descomptes als comerços locals. Aquesta vegada, perquè la campanya sigui més àgil que l'anterior, els bons tindran una caducitat d'una setmana. 

La campanya arrencarà el proper 17 de març, coincidint amb la celebració de Sant Patric al carrer, que serà quan la ciutadania ja es podrà descarregar i bescanviar els bons, amb un màxim de 20 euros per usuari (4 bons de 5 euros) per descomptar en les seves compres. Per cada compra de 15 euros, es podrà bescanviar un bon de 5 euros de descompte. O sigui, que aquelles persones que facin una compra de 30 euros, podran aplicar dos bons de de descompte per valor de 10 euros. En total es distribuïran 20.000 bons per a 5.000 usuaris.

El conseller de Comerç de l'Ajuntament de Tarragona, Dídac Nadal, ha destacat que enguany la campanya serà més dinàmica perquè la caducitat dels bons serà més curta. Nadal ha animat als establiments a apuntar-se a la campanya, que en la primera edició va registrar 170 comerços.

Els establiments ja es poden registrar

Les pròximes setmanes serviran perquè els comerços coneguin més a fons la campanya i s’adhereixin a través de la web bons.tarragona.cat. Tot i així, el conseller Nadal ha recordat que els establiments ja es poden registrar al web, a partir d'avui i fins a l'últim dia de la campanya.

Com en l’anterior ocasió, aquesta campanya és fruit de la col·laboració amb la Cambra de Comerç de Tarragona, qui s’encarregarà de fer el seguiment als registres dels comerços i, posteriorment, un cop hagi començat la fase de descàrrega i bescanvi de bons, validaran totes les operacions i efectuaran els pagaments als comerços. El conseller de Comerç de la Cambra, Lluís Colet, s’ha mostrat molt satisfet per l’èxit de la primera edició i alhora ha apuntat “que la d’enguany ha de ser una campanya àmplia, que arribi al major nombre de comerços possibles i fer partícip a tothom que pugui entrar a la convocatòria”.

Criteris per a la participació dels comerços

Els requisits que han de complir els comerços que es vulguin adherir, son: ser autònom o petita empresa amb seu social a Tarragona; tenir menys de 50 treballadors/es i estar al dia dels pagaments amb l'Ajuntament de Tarragona, Hisenda i la Seguretat Social.

El tipus de comerços que es poden sumar, a més, son els d’accessoris d’automoció, agències de viatges, alimentació, bugaderies, calçat, complements, electrònica, esports, fotografia, joguines, joies, llar i decoració, llibreries, mascotes, moda, música, perruqueria, estètiques, òptiques, entre d’altres.

Criteris per a la participació de la ciutadania

Els Bons es podran descarregar a través de la pàgina web i ho pot fer qualsevol ciutadà/ana amb els seu DNI. Com en l’anterior ocasió, hi haurà punts físics d’ajuda per descarregar els bons. Enguany no hi haurà aplicació.

Es posaran en marxa el 17 de març, ja que no serà possible descarregar els bons abans, a través del web, de l’oficina fixa a la Rambla Nova (a l’alçada de la Font del Centenari) i una oficina itinerant que recorrerà els barris.

Amb la campanya hi tornarà a haver accions al carrer, amb participació d’artistes locals i moltes sorpreses que s’aniran desvetllant properament.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: