Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Tarragona obre una consulta pública perquè la ciutadania opini sobre la futura ordenança de terrasses

El consistori espera que el nou marc regulador estigui enllestit aquest 2023

Imatge d'arxiu d'una terrassa a la plaça de la Font de Tarragona Imatge d'arxiu d'una terrassa a la plaça de la Font de Tarragona ARXIU / INFOCAMP
Comerç ACN
Dijous, 02 Març 2023 09:37

L'Ajuntament de Tarragona ha obert aquest dimecres una nova consulta pública perquè la ciutadania opini sobre com hauria de ser la futura ordenança de terrasses i extensions comercials del municipi. Ho podran fer fins el pròxim 1 d'abril a través d'un qüestionari disponible al portal de participació ciutadana del consistori. L'Ajuntament va realitzar una primera enquesta participativa el 2020, però segons la regidora de Domini Públic, Cinta Pastó, "l'aturada de l'activitat econòmica provocada per la Covid-19 fa necessària una revisió i actualització de la feina feta". La nova ordenança de terrasses està en fase d'elaboració i el consistori confia en què estigui enllestit aquest 2023.

La regidora de Domini Públic de l'Ajuntament de Tarragona, Cinta Pastó, ha demanat la màxima participació possible, ja que "és un tema que afecta molts sectors" com son la restauració, el veïnat, les persones amb mobilitat reduïda, el comerç o la ciutadania en general. A més, Pastó ha defensat que gràcies a l'opinió ciutadana la futura ordenança plasmarà "les inquietuds de la població de la forma més fidel possible", assegurant un "consens que faci que la norma sigui sòlida i duradora".

Pastó ha assegurat que el consistori està treballant en una ordenança que s'adapti als canvis de regulacions supramunicipals i que això passa pel "màxim consens polític, tècnic i ciutadà". De fet, l'objectiu del nou marc regulador és compatibilitzar l'ús de l'espai públic d'ús general amb l'ocupació d'aquest per part de terrasses i extensions comercials.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: