Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Els Bons Comerç TGN, exhaurits en menys de 48 hores

Els 20.000 bons d'aquesta segona edició s'han descarregat en la seva totalitat, aquest diumenge a les 8 h, per un valor de 100.000 euros

Gent fent cua per adquirir els últims 'Bons TGN' Gent fent cua per adquirir els últims 'Bons TGN' AJUNTAMENT DE TARRAGONA
Comerç Redacció Infocamp
Diumenge, 19 Març 2023 13:03

Els Bons Comerç TGN s’han exhaurit en menys de dos dies, després que es descarreguessin en la seva totalitat aquest diumenge, a les 8 h, per un valor de 100.000 euros.

La segona edició dels Bons Comerç arrencava el passat divendres, a les 10 h, posant a circulació 20.000 bons. Aquest diumenge a primera hora s'havien bescanviat un total de 3.668 bons en 1.479 compres realitzades als comerços adherits a la campanya.

Per ara, el valor de tiquet mitjà de les compres realitzades amb bons és de 71,64 euros. En aquesta segona edició, els usuaris disposen de 7 dies per poder bescanviar els bons. En cas de no fer-ho, aquests ja no es poden tornar a descarregar. Els primers bons descarregats, divendres passat, caducaran el pròxim dijous a les 24h.

El conseller de Comerç de l'Ajuntament de Tarragona, Dídac Nadal, ha valorat “d’exitosa aquesta segona campanya del Bons Comerç” i ha assenyalat que “possiblement en uns dies tornin a haver bons disponibles ja que aquells descarregats que no es bescanviïn dins dels 7 dies següents, es posaran de nou a disposició perquè nous usuaris els puguin descarregar”. Aquests bons estarien a disposició a partir de divendres 23 de març ,a través dels canals habituals: web (bons.tarragona.cat) i oficines físiques (fixa i itinerant).

Durant el cap de setmana, per acompanyar la posada en marxa de la campanya, s'han programat diferents activitats de dinamtizació, com la fira de la cervesa en honor a Saint Patricks Day a la plaça Verdaguer, amb la música de Sons de la Cossetània, o una original cursa de cotxes pels eixos comercials de la ciutat, de la mà de la companyia de teatre Xip Xap.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: