Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Els 1500 ous de xocolata de l'Easter Egg Hunt s'esgoten en un dia a Tarragona

Des de la Via T celebren “l’èxit de la campanya” i han hagut de subministrar més existències

Imatge de la presentació de la campanya 'Easter Egg Hunt' de La Via T Tarrragona Shopping Imatge de la presentació de la campanya 'Easter Egg Hunt' de La Via T Tarrragona Shopping LA VIA T
Comerç Redacció Infocamp
Divendres, 24 Març 2023 14:51

La primera part de la campanya Easter Egg Hunt ha “estat un èxit rotund”. Així s’afirma des de l’associació de comerciants La Via T de Tarragona, després que els 1500 ous repartits pels comerços adscrits s’hagin esgotat en un sol dia a causa de la gran participació que s’ha registrat.

L’associació de comerciants ha comunicat que ha hagut de subministrar existències d’ous de xocolata a la trentena de comerços associats, concretament 3000 més, la qual cosa suposa que en total s’hauran repartit 4500 ous en aquest primer capítol de l’Easter Egg Hunt.

Des de la Via T afirmen que “quan vam saber que s’havien esgotat tots els ous vam dubtar perquè només havia passat un dia”. També expliquen que “molts comerços van haver de comprar ous de xocolata pel seu compte perquè cap infant se’n quedés sense”.

Cal recordar que aquesta primera fase de la campanya consisteix en una gimcana de comerços per obtenir els 29 segells dels 29 establiments i completar el passaport, per tal de poder participar en la gran cacera d’ous al Pont del Diable i el posterior sorteig el dia 1 d’abril.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: