Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La Via T demana "més inversió i comunicació" al nou govern de Tarragona

La nova presidenta de l'associació de comerciants Raquel Pizarro també vol promoure més accions com la Fira Multisectorial de setembre

La nova junta de l'Associació de Comerciants Via T - Tarragona Shopping La nova junta de l'Associació de Comerciants Via T - Tarragona Shopping ABEL CASANOVAS
Comerç Abel Casanovas
Dimarts, 30 Mai 2023 12:45

L’Associació de Comerciants Via T - Tarragona Shopping ha presentat aquest matí a la Cambra de Comerç de Tarragona la seva nova junta, amb Raquel Pizarro al capdavant. Melcior Bustos serà el vicepresident, Mercè Vives la nova tresorera i Judit Sentís continuarà com a gerent.

Pizarro ha explicat que obté el càrrec després de “nou anys com a vicepresidenta a la Via T”. També remarca el fet de ser “la primera dona que presideix l’associació des que es va crear ara fa 20 anys”. La presidenta ha destacat que “som una junta oberta que representarà al comerç i que abastarà amb professionalitat als nostres associats”.

Demandes al nou Ajuntament

El nomenament de la nova junta de la Via T coincideix amb la propera entrada del socialista Rubén Viñuales com a alcalde de Tarragona. Per això des de l’entitat demanen “més comunicació i més inversió per part del futur govern, som una associació petita, però amb moltes ganes”, comenta Pizarro.

A més, la presidenta remarca que “com més inversió rebem, més beneficis tindrà la ciutat. Necessitem que l’Ajuntament ens ajudi per poder fer més accions”.

Objectius de la nova junta

El vicepresident Melcior Bustos ha detallat quins són els objectius de la futura junta de la Via T: “volem seguir com fins ara englobant comerç i activitat, però també fer un canvi i ser una mena de hub per potenciar el comerç de la ciutat”.

Bustos també diu que la Via T ha d’avançar cap a la “professionalització, amb capacitat per gestionar, administrar i projectar les ajudes Next Generation i els APEU”. D’aquesta manera “en quatre anys es veurà un avanç substancial, ja que pujarem socis i capacitat econòmica, reportant beneficis a la ciutat i al comerç”, ha afegit.

Un altre dels objectius que es marquen des de l’associació és la consolidació de la Fira Multisectorial: “volem que sigui una acció sonada i perenne, que duri en els següents anys”, ha dit Pizarro sobre aquesta activitat, que tindrà lloc del 8 al 10 de setembre.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: