Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

LGQ Interiorismo inaugura el seu nou local a Reus

L'establiment de mobles busca crear ambients que transmetin calidesa, benestar i connexió amb la natura, i amb solucions adaptades a cada butxaca

Festa d'inauguració del nou local de LGQ Interiorismo a Reus Festa d'inauguració del nou local de LGQ Interiorismo a Reus LGQ Interiorismo
Comerç Redacció Infocamp
Divendres, 02 Juny 2023 13:11

LGQ Interiorismo va inaugurar aquest dijous el seu nou local a Reus, ubicat al Raval del Pallol, 6. El nou establiment busca "crear ambients que transmetin calidesa, benestar i connexió amb la natura", apostant també per mobles de fusta la varietat dels quals és molt versàtil, resistent i estèticament completa, segons indiquen els seus promotors.

La finalitat de LGQ és aportar amb solucions adaptades a cada butxaca, basades en l'enginy i el professionalisme, partint de les teves idees i gustos, elaborant propostes que optimitzin l'espai i el pressupost de cada client. L'objectiu de LGQ és "fer realitat les teves idees, enfocant-se a les teves necessitats d'una manea moderna i professional", destaca la firma.

La festa de la inauguració es va celebrar en un ambient d'acompanyament gastronòmic i musical, i va comptar amb l'assistència de representants dels col·laboradors de l´empresa, amics i persones relacionades amb el medi. Una vetllada amena amb moltes sorpreses, on els espais presentats van prendre protagonisme.

L'obertura de la nova botiga és fruit d'una aliança estratègica entre LGQ i el grup d'emprenedors REUS SENSES. 

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: