Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Joan M. Pou tancarà la desena edició del cicle ‘Experiència de Periodista’

Les conferències es realitzaran a l’antiga audiència de Tarragona. a les 19 hores. amb entrada gratuïta per a tots els assistents

Firma del conveni del Col·legi de Periodistes amb Repsol amb Sara Sans i Josep Bertran Firma del conveni del Col·legi de Periodistes amb Repsol amb Sara Sans i Josep Bertran LAIA MOLNÉ
Comunicació Laia Molné
Dimarts, 13 Febrer 2018 12:22

La desena edició de les conferències ‘Experiència de Periodista’ comptarà amb quatre convidats de diferents àmbits de la professió, com són: el fotoperiodista i reporter gràfic freelance de mitjans com El Món o Nació Digital, Jordi Borràs; la cap de l’Àrea de Comunicació dels Mossos d’Esquadra i coordinadora de la crisi provocada pels atemptats de Barcelona, Patrícia Plaja; l’actual corresponsal de Catalunya Ràdio a Brussel·les, Jordi Baró; i les jornades es clouran amb el locutor dels partits del Barça a RAC1 i presentador del nou programa de TV3 ‘Cases d’Algú’, Joan M. Pou.

Les conferències es realitzaran a l’Antiga Audiència de Tarragona, a les 19:00h, el 19 de febrer amb Jordi Borràs, el 26 de febrer amb Patrícia Plaja, el 12 de març, amb Jordi Baró i el 13 de març amb Joan M. Pou. L’entrada és gratuïta per tot el públic que hi vulgui assistir, amb la intenció de “donar valor als periodistes de diversos àmbits al públic més ampli”, segons confirmava la presidenta de la Demarcació de Tarragona del Col·legi de Periodistes, Sara Sans.

Firma del Conveni entre el Col·legi i Repsol

L’acte s’ha aprofitat per renovar el conveni que Repsol manté amb el Col·legi de Periodistes de Tarragona, per, tal com remarcava el responsable de Comunicació i de Relacions Externes de Repsol a Tarragona, Josep Bertran, “realitzar diferents accions d’interès pels periodistes i la societat en general”.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: