Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

×

Avís

JUser: :_load: No es pot carregar a l`usuari amb id: 638

Laura Rosel i Esteve Giralt debatran a Reus sobre el futur dels joves periodistes

La xerrada serà aquest dimarts 22 de maig, a les 19h, a la sala Santa Llúcia de Reus

Laura Rosel està al capdavant del programa 'Preguntes freqüents' de TV3 Laura Rosel està al capdavant del programa 'Preguntes freqüents' de TV3 CCMA
Comunicació
Dilluns, 21 Mai 2018 17:54

La xerrada 'Els joves, el tresor del periodisme' amb els comunicadors Laura Rosel ('TV3') i Esteve Giralt (Grup Godó) tindrà lloc el proper 22 de maig. a les 19h, a la sala Santa Llúcia de Reus. L'acte, inclòs en el programa d'activitats per celebrar els 10 anys de Reusdigital.cat, es va haver d'ajornar.

L'accés és lliure a tothom, si bé es tracta d'una trobada adreçada especialment als estudiants de comunicació o als alumnes d'ESO, BAT i FP que estiguin interessats en el món del periodisme. Rosel i Giralt repassaran les seves respectives trajectòries professionals amb els responsables de la redacció d'aquest mitjà, Josep Gallofré i Marc Busquets. De passada, repassaran l'actualitat política al país.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: