Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

RTVE oferirà una àmplia cobertura dels Jocs Mediterranis

Teledeporte realitzarà una gran cobertura televisiva que començarà el 22 de juny amb la cerimònia d’inauguració i acabarà l’1 de juliol amb la clausura

La presentació del desplegament informatiu es va realitzar al Museu d’Història de Tarragona La presentació del desplegament informatiu es va realitzar al Museu d’Història de Tarragona MAURI FERNÁNDEZ
Comunicació Redacció Infocamp
Dijous, 21 Juny 2018 10:49

RTVE ha anunciat el seu compromís amb la retransmissió total dels Jocs Mediterranis de Tarragona. Durant la presentació que es va realitzar al Museu d’Història de la ciutat, el director de TVE, Eladio Jareño, va explicar que es tracta “d’un compromís absolut de la cadena, implicant tots els nostres canals; un compromís per que els Jocs siguin un èxit per Tarragona, per Catalunya i per tota Espanya”. Jareño ha detallat la cobertura de tots els canals de RTVE; en especial a Teledeporte i als Serveis Informatius. En relació al operatiu, el director ha informat que “implicarà a 160 persones i s’utilitzaran cinc dispositius molt similars al dels Jocs Olímpics perquè hi ha diferents seus i diferents localitzacions. La diferència és que a Tarragona farem la producció i la personalització de la senyal”.

Cobertura

En aquesta línia, doncs, el passat 22 de maig ja es va emetre un programa especial quan quedava un mes per l’inici dels Jocs on es van incloure reportatges sobre les seus i sobre la Vila dels esportistes.

Durant els Jocs, Teledeporte realitzarà una gran cobertura televisiva que començarà el 22 de juny amb la cerimònia d’inauguració en el Nou Estadi de la ciutat i acabarà l’1 de juliol amb la cerimònia de clausura. Alhora, es retransmetrà en directe les finals de les disciplines més importants com natació, gimnàstica artística o atletisme.

A més, cada dia, Teledeporte emetrà un ampli resum de les proves entre les 16h i les 22h presentades des de l’Anella Mediterrània. Es tracta d’un espai que inclourà entrevistes amb les grans estrelles de l’esport, especial seguiment als esports en equip i que informarà puntualment de tot el que succeeixi al voltant d’aquesta XVIII edició que reuneix uns 4.000 esportistes de 33 disciplines i de 26 països del món.

A La 1, el talent show de cuina ‘Masterchef Celebrity’, traslladarà els concursants a Tarragona per gravar una de les proves d’exteriors del programa. Els germans Torres també viatjaran a la ciutat catalana per gravar dos programes. ‘España directo’ emetrà a Tarragona des del 25 al 29 de juny.

Pel que fa al programa ‘Saber y ganar’, dedicarà les seves preguntes als Jocs Mediterranis; i La 2 també oferirà, durant el mes de juny, en diferents horaris, diverses clàusules de cinc minuts centrades en l’esdeveniment.

Serveis Informatius

Els Serveis Informatius donaran una àmplia cobertura amb presència diària als Telediaris, al Canal 24h i a l’Informatiu, amb entrades especials el dia de la inauguració. L’Informatiu es desplaçarà a Tarragona el 22 de juny per presentar el programa i realitzarà connexions diàries per informar de totes les novetats.

RNE també dedicarà un gran espai als programes ‘Tablero deportivo’, ‘Radio Gaceta de los deportes’ i ‘Vestuario. A més, també els butlletins RNE, Radio 4, Radio 5.

La sèrie ‘Lunnis de Leyenda’ es centra en els Jocs amb el capítol ‘Lucio, Minicio, campeón olímpico’ on participarà Tarracus, la mascota dels Jocs del Mediterrani.

Internet

Pel que fa a RTVE.es, es crea una pàgina web també es dedicarà a tota la actualitat de l’esdeveniment i les diverses competicions estaran disponibles en multisenyal.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: