Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El CAT estrena nova pàgina web

El Consorci d’Aigües de Tarragona (CAT) renova la web corporativa i incorpora el portal de transparència i la seu electrònica

Entrada a l'ETAP del  Consorci d’Aigües de Tarragona (CAT) Entrada a l'ETAP del Consorci d’Aigües de Tarragona (CAT) CAT
Comunicació Redacció Infocamp
Dimecres, 05 Setembre 2018 08:06

Amb la voluntat de continuar millorant la comunicació i d’acord amb el principi de transparència, el Consorci d’Aigües de Tarragona (CAT) ha modernitzat la seva pàgina web i també ha incorporat un “portal de transparència” on es pot consultar tota la informació posada al dia de les actuacions desenvolupades pel Consorci i els resultats de la seva gestió, així com la nova “Seu electrònica”, un espai per relacionar-se electrònicament amb el CAT.

El portal també ofereix la informació de servei actualitzada com ara les analítiques diàries de l’ETAP a l’apartat de “La teva aigua” així com també les notícies d’interès relacionades amb el CAT a l’apartat de “Comunicació”, junt a una galeria d’imatges disponibles per il·lustrar les informacions relacionades amb el Consorci.

D’altra banda es poden concertar visites escolars i en grup a l’Estació de Tractament d’Aigua Potable de l’Ampolla a través de l’apartat “Visita’ns” omplint el formulari de contacte. En aquest apartat hi ha un vídeo on es mostra el nou model de visites escolars que s’està duent a terme a l’ETAP.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: